Νιγηρία αφεντικό εξηγεί Odion Ighalo σνομπ

Παρά τους αγώνες των Super Eagles να σκοράρουν από το κανονικό παιχνίδι, ο Odion Ighalo δεν εμφανίστηκε στο πρώτο του παιχνίδι πίσω.

Ο διευθυντής της Νιγηρίας Γκέρνοτ Ρορ εξήγησε ότι δεν έπαιξε τον Οντίον Ιγκάλο εναντίον της Λιβερίας λόγω της καθυστερημένης άφιξης του επιθετικού.

Η πρώην σταρ της Manchester United δεν έλαβε μέρος στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νιγηρίας στη Λιβερία το Σάββατο, αφού βγήκε από τη διεθνή συνταξιοδότηση για να εκπροσωπήσει τους Super Eagles για πρώτη φορά από το 2019.

Κατά την απουσία του, οι Victor Osimhen και Ahmed Musa σκόραραν από ένα πέναλτι ο καθένας για να σφραγίσει μια κρίσιμη νίκη 2-0.

«Είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε πίσω», δήλωσε ο Rohr σε δημοσιογράφους για την απουσία της Igalo. «Έφτασε μόνο την Πέμπτη, γι’ αυτό δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα. Ελπίζω ότι στον επόμενο αγώνα της Τρίτης, θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει πολύ περισσότερο».

Γιατί ο Ρορ ανακαλεί τον επιθετικό;
Ο Rohr υπενθύμισε τον 32χρονο για την εμπειρία του για να βοηθήσει τους νεαρούς του επιτιθέμενους.

«Ο λόγος που ζητήσαμε από την Igalo να επιστρέψει είναι ότι έχουμε μια τόσο νέα ομάδα», δήλωσε το αφεντικό της Νιγηρίας. «Είναι πολύ νέοι 22, 23, 21. Οι απεργοί μας είναι όλοι πολύ νέοι.

«[Chidera] Ejuke έρχεται τώρα, [Samuel] Chukwueze επιστρέφει από τραυματισμό. Όλοι είναι νέοι, χρειαζόμαστε κάποιον να τους βοηθήσει με την εμπειρία του στη θέση του επιθετικού και είναι καλός σκόρερ το ξέρουμε.»

Ο Ιγκάλο ελπίζει τώρα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Νιγηρία σε δύο χρόνια στην προκριματική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τρίτης εναντίον του Πράσινου Ακρωτηρίου.