Νιγηρία αστέρι επιστρέφει στην εκπαίδευση τρεις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση προσώπου

Napoli επιθετικός Victor Osimhen μπορεί να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από ό, τι αρχικά αναμενόταν.

Ο Victor Osimhen υπέστη άσχημο τραυματισμό στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ήττας της Νάπολι με 3-2 εναντίον της Inter στις 21 Νοεμβρίου. Το αστέρι της Νιγηρίας έλαβε μακρά θεραπεία στο πεδίο πριν κουτσαίνει από το γήπεδο.

Osimhen υποβλήθηκε σε αρκετές δοκιμές την επόμενη εβδομάδα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε υποστεί τροχιακό κάταγμα και επίσης έσπασε το ζυγωματικό του. Αρκετές πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο επιθετικός θα είναι εκτός δράσης για τρεις μήνες, χάνοντας το επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ωστόσο, ο σταρ της Νάπολι επέστρεψε στην προπόνηση μόλις τρεις εβδομάδες μετά την «περίπλοκη αλλά επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση προσώπου» του. Ο 22χρονος δεν έχει ακόμη συμμετάσχει στην ομαδική εκπαίδευση. Ωστόσο, η τελευταία εξέλιξη είναι μια σημαντική ώθηση για τους Super Eagles πριν από το τουρνουά AFCON του επόμενου έτους.

Ο Osimhen ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εκπαίδευση με μια θέση στο λογαριασμό του στο Twitter.

Η Νάπολι δεν έχει δημοσιεύσει νέα δήλωση σχετικά με τη διαδικασία ανάκαμψης του Osimhen και αν θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ωστόσο, η Νιγηρία μπορεί να ελπίζει ότι θα έχουν αστέρι επιθετικός τους πίσω στο χρόνο για το τουρνουά. Ακόμα και αν τον έχουμε για τα επόμενα στάδια των AFCons θα είναι μια μεγάλη ώθηση για τους Σούπερ Αετούς.

Η απουσία του Osimhen έχει επηρεάσει τις επιδόσεις της Νάπολι στους πρόσφατους αγώνες τους. Η πλευρά του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια χωρίς τον επιθετικό του. Έχουν επίσης γλίστρησε στην τρίτη θέση στο τραπέζι Serie A, δύο σημεία πίσω από τους ηγέτες AC Μιλάνο.