Να παραιτηθείς από την Μπάγερν; Ο Νάγκελσμαν μιλά για το μέλλον του στόχου της Τσέλσι

Ανίκανος να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του ακόμα, ο διεθνής διεθνής της Γερμανίας απέρριψε την ιεραρχία στο Allianz Arena.

Ο Julian Naglesmann αρνείται να αποκλείσει μια πιθανή έξοδο για τον Niklas Sule από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ελπίζει ότι ο αμυντικός μπορεί να «κάνει ξανά τον κινητήρα του να αναβοσβήνει».

Το μέλλον του Sule στην Μπάγερν δεν φαίνεται εγγυημένο δεδομένου των αγώνων του — ένας συνδυασμός προβλημάτων ασυνέπειας και προβλημάτων φυσικής κατάστασης — από τότε που μπήκε στο κλαμπ από το Hoffenheim το 2017.

Περνώντας αρκετό χρόνο στον πάγκο, ο 25χρονος κεντρικός γύρος-back ξεκίνησε σε μόλις έξι από τους 38 αγώνες πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν.

Έχει συνδεθεί με μια μετακόμιση στην Τσέλσι καθώς πλησιάζει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του Μπάγερν και η λέσχη υποτίθεται ότι δεν θέλει να του δώσει παράταση.

«Εάν έχει τη διορατικότητα να εργαστεί για τα ελλείμματά του και τώρα έχει έναν προπονητή που τον γνωρίζει από την ομάδα U16, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει τον κινητήρα του να αναβιώνει ξανά», δήλωσε ο Nagelsmann Bild.

Του έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό. Ξέρει ότι πρέπει να κάνει κάτι. Αλλά τον θεωρώ πολύ, πολύ υψηλό.

Ερωτηθείς για την κατάσταση των συμβάσεων του Sule, το αφεντικό της Μπάγερν απάντησε: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα διαφανείς με τους παίκτες.

«Οι παίκτες πρέπει επίσης να κατανοήσουν την προοπτική του συλλόγου σχετικά με τη συμβατική κατάσταση.

«Το συμβόλαιο της Νίκης λήγει το επόμενο έτος και η τελευταία του σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Αλλά έχει επίσης όλα όσα χρειάζεται ένας παγκόσμιος κεντρικός αμυντικός και αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί».