Νέβιλ ονόματα βασικό λόγο Γιουνάιτεντ πρέπει να κρατήσει Cavani στο κλαμπ

Ο Edinson Cavani υπήρξε σημαντικός παίκτης της Manchester United και ο Gary Nevile εξηγεί γιατί το forward θα πρέπει να παραμείνει περισσότερο στο club.

Edinson Cavani διαμονή θέσει στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε σε μεγάλο βαθμό να ωφελήσει νεαρός Mason Greenwood, λέει ο Gary Neville.

Όπως έχει, μένει να δούμε αν ο βετεράνος θα μείνει στο Old Trafford μετά το καλοκαίρι.

Ο Cavani εντάχθηκε στην United για μια δωρεάν μεταφορά από το Παρίσι Saint-Germain τον Οκτώβριο, με τη συμφωνία του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Για διάφορους λόγους, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί οι Κόκκινοι Διάβολοι πιέζουν να κρατήσουν τον Ουρουγουανό στη λέσχη. Για παράδειγμα, η τελευταία του εκδρομή έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για τη λέσχη για άλλη μια φορά.

Ο Cavani σκόραρε στη νίκη της United με 3-1 επί της Τότεναμ και ήταν ατυχές να δει μια άλλη να μην επιτρέπεται. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η λαμπρή κίνησή του ήταν ένα πρόβλημα για την άμυνα των Spurs να χειριστεί. Μιλώντας μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Ole Solskjaer παραδέχτηκε κατάφωρα ότι ο σύλλογος έκανε κινήσεις για να κρατήσει τον 34χρονο στο κλαμπ.

Εκτός από τους στόχους του και να κερδίσει νοοτροπία για να πάει με, κρατώντας Cavani στην United για πολύ περισσότερο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει Mason Greenwood έχει ένα τέλειο μέντορα για να μάθουν από, εξηγεί Νέβιλ.

«Ο [Cavani] σκοράρει το γκολ και υπήρξε μια στιγμή στο τέλος που οι οπαδοί μπορεί να παρακολουθούσαν ή όχι», δήλωσε ο Neville στο Podcast του Gary Neville.

«Ο Τότεναμ είχε μια ρίψη με περίπου δύο λεπτά να πάει και κινούνταν μεταξύ των κεντρικών οπών προσπαθώντας να σταματήσει την μπάλα να ρίχνεται μέσα και να οργανώνει πού θα έπρεπε να είναι ο Γκρίνγουντ».

«Ο Μέισον Γκρίνγουντ χρειάζεται άλλον ένα χρόνο με τον Καβάνι δίπλα του. Χρειάζεται κάποιον σαν κι αυτόν».

«Μας ενέπνευσε ως νέους παίκτες που έχουν τους ομοίους του [Bryan] Robson, [Steve] Bruce, [Eric] Cantona και βλέπετε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ή που έχουν γίνει οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, όπως ο Cavani, να κάνει τη δουλειά του έτσι στο 94ο λεπτό».

«Ο Μέισον Γκρίνγουντ χρειάζεται καλά πρότυπα πάνω από αυτόν, χρειάζεται καλούς μέντορες και προπονητές στο γήπεδο. Χρειάζεται άλλο ένα χρόνο από [Cavani]. Ο Ράσφορντ χρειάζεται άλλον ένα χρόνο. Ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα.»

Πράγματι, η Greenwood ανέφερε επίσης ότι ο Cavani έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή πάνω του.