Νέβιλ έκπληκτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δόθηκε ποινή

Ο Γκάρι Νέβιλ λέει ότι έμεινε έκπληκτος από την απόφαση του Στιούαρτ Άτγουελ να αρνηθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια «καθαρή» ποινή κατά της Τσέλσι.

Ο πρώην υπερασπιστής των Red Devils Gary Neville είναι της γνώμης ότι η United θα έπρεπε να έχει απονεμηθεί ποινή κατά της Chelsea.

Στο πρώτο σκέλος στο Old Trafford, Chelsea αισθάνθηκε ότι δεν είχε σαφή ποινή περικοπής. Στην τελευταία συνάντηση στη γέφυρα Στάμφορντ, οι Κόκκινοι Διάβολοι ένιωσαν παρόμοια απελπισία.

Blues αστέρι Hudson-Odoi άγγιξε την μπάλα με το χέρι του στην περιοχή, ενώ αγωνίζεται με Mason Greenwood για κατοχή κατά το πρώτο εξάμηνο.

Μετά από διαβούλευση με την VAR, ο διαιτητής Stuart Attwell διαπίστωσε ότι η επαφή δεν ήταν λόγος για ποινή, για την οργή των επισκεπτών.

Gary Neville λέει ότι οι νόμοι σε θέση δείχνουν ότι το περιστατικό σε ένα χάντμπολ και έμεινε έκπληκτος ότι δεν δόθηκε ως ποινή.

Ο Νέβιλ είπε στο Sky Sports: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πριν από δύο ή τρεις μήνες πρόκειται για ποινή — και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο διαιτητής θα είχε εμμείνει στην παραπομπή».

«Αλλά οι διαιτητές είναι πιο τολμηροί και οι νόμοι του χάντμπολ αλλάζουν μπροστά στα μάτια μας καθώς προχωράει η σεζόν.»

«Συμφωνώ με τον διαιτητή να πάει στην οθόνη. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα παίκτες να επιβλέπουν τον διαιτητή όταν παρακολουθούσε [την οθόνη]. Και οι δύο παίκτες φώναζαν στον διαιτητή όταν τον παρακολουθούσε».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία νωρίτερα στη σεζόν ότι αυτό θα ήταν μια ποινή. Ο πανικός του Χάντσον-Οντόι είναι το γεγονός ότι το χέρι του δεν θα έπρεπε να είναι εκεί».

Ελλείψει της αξίωσης της ποινής, ήταν μια μάλλον βαρετή υπόθεση από την United και την Chelsea και μια ισοπαλία που δεν θα μπορούσε να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.