Νέα της ομάδας της Τσέλσι: Ο Τούτσελ προσφέρει ενημερώσεις για την Κάντε και τον Κοβάτσιτς

Οι Blues έχουν λάβει μια σημαντική ώθηση ομάδα πριν από την επερχόμενη σύγκρουση τους με Leicester City.

Ο Τόμας Τούτσελ επιβεβαίωσε ότι ο Ματέο Κοβάτσιτς είναι πίσω στην ομάδα της Τσέλσι ενώ ο Ν’Γκόλο Κάντε απέχει ακόμα εβδομάδες από την πλήρη ανάρρωση.

Οι Blues ελπίζουν να ανακάμψουν από την απογοητευτική ήττα τους ενάντια στη Λιντς Γιουνάιτεντ όταν φιλοξενούν το Leicester City το Σάββατο.

Ο Τούτσελ επιβεβαιώνει ότι έχει τον Κοβάτσιτς στη διάθεσή του μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ωστόσο, ο 28χρονος είναι απίθανο να ξεκινήσει για τους Blues.

«Επέστρεψε στην ομάδα. Ο N’Golo είναι ο μόνος που δεν προπονείται αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο Tuchel σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

«Έτσι όλοι είναι πίσω στην εκπαίδευση. Η Kova επιστρέφει στην ομάδα και είναι έτοιμη να παίξει περίπου 20 λεπτά [εναντίον του Leicester].

«Μας λείπει ως προσωπικότητα, η εμπειρία και η ποιότητά του. Είναι ίσως 20 λεπτά αυτή τη στιγμή.

«Ήταν η πρώτη εβδομάδα προπόνησής του χωρίς αντίδραση στο γόνατο, οπότε δεν μπορούμε να βιαστούμε, αλλιώς θα σαμποτάρουμε τα σχέδιά μας μαζί του.

«Τον χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμα. Είναι καλό να τον έχουμε πίσω και ως επιλογή στον πάγκο.»

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Κάντε, ο Tuchel απάντησε: «Μιλάμε για τέσσερις εβδομάδες και πλέον.

«Σας είπα στο τέλος της περασμένης σεζόν ότι είναι ο βασικός μας παίκτης κανονικά. Δίνει κάτι στην ομάδα μας που κανένας άλλος παίκτης στον κόσμο δεν μπορεί να δώσει σε καμία άλλη ομάδα.

«Αυτό τον κάνει βασικό παίκτη. Αν ο παίκτης κλειδί σας είναι εκτός, είναι μια κατάσταση που δεν σας αρέσει αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έχει τεράστια επιρροή».