Νάπολι: Spalletti χαιρετίζει «εξαιρετική» Osimhen πριν από τη σύγκρουση της Βαρκελώνης

Ο Ιταλός διευθυντής βλέπει ομοιότητες μεταξύ του αστέρι της Νιγηρίας και Diego Maradona.

Victor Osimhen σημείωσε τέλη ισοσταθμιστή για να σώσει Νάπολι ένα σημείο στο παιχνίδι Serie A τους εναντίον Κάλιαρι τη Δευτέρα. Το Partenopei είχε την ευκαιρία να πηδήσει την Inter και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στη Serie A χτυπώντας τους νησιώτες.

Ωστόσο, ήταν στα πρόθυρα μιας αιφνιδιασμένης ήττας πριν ο Osimhen τους σώσει με μια λαμπρή κεφαλίδα. Η πλευρά του Λουτσιάνο Σκαλέτι ετοιμάζεται τώρα να αντιμετωπίσει τη Βαρκελώνη στο δεύτερο σκέλος των πλέι-οφ του Europa League την Πέμπτη.

Ο Ιταλός διευθυντής μίλησε για τις ιδιαίτερες ιδιότητες του Osimhen μπροστά από το κρίσιμο παιχνίδι.

Είπε (μέσω του SoccerNews): «Με αυτή την κεφαλίδα ενάντια στο Κάλιαρι, απέδειξε ότι έχει ένα είδος οργής ζώων που είναι πολύ αναγκαία σε σημαντικές στιγμές,

«Ο Μαραντόνα είχε το ίδιο πράγμα και κάποιος άλλος πρέπει να το έχει στην ομάδα μας.

«Μπορείτε να δείτε Osimhen έχει όταν αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και κάποιες επιπλέον ιδιότητες που δεν είναι εύκολο να βρεθούν σε άλλους παίκτες.»

Μπορεί η Νάπολι να αναισθητοποιήσει τον Barca στο έδαφος του σπιτιού;

Η Νάπολι κατάφερε να τερματίσει το πρώτο σκέλος εναντίον της Βαρκελώνης με ισοπαλία 1-1 στο Camp Nou. Η Βαρκελώνη συνέχισε για να συντρίψει τη Βαλένθια 4-1 μετά από αυτό το παιχνίδι, ενώ η Νάπολι επέστησε 1-1 εναντίον του Κάλιαρι.

Με έναν σε μορφή Osimhen να ηγείται της επιθετικής μονάδας, η Νάπολι μπορεί να ελπίζει ότι θα βλάψει τη Βαρκελώνη στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ έχει πάρει φωτιά από τότε που εντάχθηκε στην Μπλαουγκράνα. Περιμένουμε και οι δύο πλευρές να σκοράρουν στο επερχόμενο παιχνίδι.

Οι αποδόσεις για το συνολικό παιχνίδι ευνοούν ελαφρώς τη Βαρκελώνη για να πάει στον επόμενο γύρο του Europa League.