Νάπολι: Ο Οσιμχέν διεκδικεί τον Scudetto μετά τη νίκη του Τορίνο

Μια νίκη εναντίον του Τορίνο έστειλε τους Blues στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Victor Osimhen επέμεινε ότι η Νάπολι είχε αρκετή ποιότητα για να κερδίσει τη Serie A αυτή τη σεζόν.

Οι Blues ξόδεψαν ένα μεγάλο μέρος της εκστρατείας στην κορυφή του πίνακα πρωταθλήματος. Ωστόσο, μια ξαφνική βουτιά στη φόρμα τους είδε να γλιστρούν πίσω από την Inter και την AC Milan στον αγώνα τίτλου.

Η πλευρά του Luciano Spalletti βρίσκεται τρίτη στο τραπέζι του πρωταθλήματος, με μια νίκη 1-0 επί του Τορίνο να σφραγίζει τη θέση της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Νιγηριανός σταρ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποτυχία της Νάπολι να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Είμαστε πιο απογοητευμένοι από τους οπαδούς που δεν κερδίσαμε τον τίτλο», δήλωσε στο Radio Kiss Kiss.

«Είμαστε επειδή είχαμε την ποιότητα να το κερδίσουμε. Ήταν το όνειρό μας να το κερδίσουμε. Φυσικά, η ελπίδα μας παραμένει να κερδίσουμε τον τίτλο και γι’ αυτό, θα δώσουμε τα πάντα την επόμενη σεζόν για να προσπαθήσουμε ξανά».

Osimhen έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από Manchester United και Newcastle πριν από το παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι. Ωστόσο, το αστέρι Super Eagles λέει ότι είναι ευχαριστημένος με την τρέχουσα κατάστασή του στη Νάπολη.

Μιλώντας για τον Spalletti, ο 23χρονος είπε: «Μου μιλάει πάντα μετά την προπόνηση και με προπονεί τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα.

«Ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν πολύ υψηλού επιπέδου προπονητή, πραγματικά. Είναι μεγάλη τιμή και πραγματική ευχαρίστηση να εκπαιδεύομαι από αυτόν και ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ μαζί του για πολλά ακόμη χρόνια».