«Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης ικανή να αρπάξει την Λα Λίγκα προβάδισμα από το Ατλέτικο»

Έχουν απομείνει μόνο εννέα γύροι, αλλά ο αγώνας για την ισπανική κορώνα κορυφαίας πτήσης παραμένει ορθάνοιχτος, με τους ηγέτες να είναι μόνο δύο βαθμοί ξεκάθαροι στην κορυφή.

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε θέση να αρπάξει το προβάδισμα La Liga από το Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον πρώην μεσαίο Michel Los Blancos.

Η Ατλέτικο είχε δημιουργήσει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ αυτών και των άλλων υποψηφίων για τον τίτλο της La Liga και είχε κοιτάξει τα αγαπημένα για να σφίξουν τον πρώτο τους τίτλο από το 2013-14, αλλά αυτές οι ελπίδες μειώνονται όλο και περισσότερο μετά από την πρόσφατη βουτιά τους σε μορφή.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει σε απόσταση επαφής, μόλις δύο σημεία πίσω στο δεύτερο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης αναπνέουν κάτω από το λαιμό τους, κάθεται στην τρίτη θέση με έλλειμμα τριών βαθμών.

Η Βαρκελώνη, προφανώς, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση από το Atleti, αλλά ένας πρώην Madridista πιστεύει ότι μόνο η παλιά του ομάδα έχει ό, τι χρειάζεται για να σφετεριστεί τους ηγέτες.

Ο Michel είπε στην Cadena SER: «Η μόνη ομάδα που μπορεί να ξεπεράσει το προβάδισμα από την Atleti είναι η [Ρεάλ] Μαδρίτη. Εξεπλάγην που η Ατλέτι μπλέχτηκε τόσο πολύ.

«Η Μαδρίτη είναι ισχυρή και έχουν μεγαλύτερη δύναμη σε βάθος από ό, τι Barca. Οι δύο αρχικές κεντρικές πλάτες της Μαδρίτης [Raphael Varane και Sergio Ramos] τραυματίστηκαν και οι δύο που έπαιξαν στη θέση τους [Nacho και Eder Militao] ήταν εξαιρετικοί».