«Μπορεί να είναι σημαντικός για τον Barca’ — Ο Coutinho προσέφερε την ευκαιρία εξαγοράς

Ο Βραζιλιάνος μόλις και μετά βίας έκανε τίποτα για να αρχίσει να δικαιολογεί την κολοσσιαία τιμή του, αλλά μπορεί να έχει μέλλον στο Camp Nou.

Ο Philippe Coutinho έχει προσφερθεί μια ευκαιρία εξιλέωσης στη Βαρκελώνη, καθώς ο Ronald Koeman «μετράει πραγματικά» στον παίκτη αυτή τη σεζόν.

Ο Coutinho εμφανίστηκε τελευταία φορά στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο, με τραυματισμό στο γόνατο αναγκάζοντας ένα πρόωρο τέλος της σεζόν 2020-21 γι ‘αυτόν.

Στην πραγματικότητα, έχει κάνει μόνο 90 εμφανίσεις για την καταλανική λέσχη συνολικά. Ο επιτιθέμενος μέσος έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα στον πάγκο, στο τραπέζι θεραπείας ή στο δάνειο από τότε που έφτασε με κίνηση €160 εκατ. από το Λίβερπουλ το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν ένας από τους αρκετούς παίκτες που ο Barca έψαχνε να εκφορτώσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε αλλαγή σχεδίων μετά την αναχώρηση του Lionel Messi.

«Ο Philippe είναι έξω επειδή πιστεύω ότι χρειάζεται άλλη μια εβδομάδα για να προπονηθεί με την ομάδα προτού κληθεί», δήλωσε ο Koeman στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα πριν από τη συνάντηση της Βαρκελώνης με τον Αθλητικό Σύλλογο το Σάββατο.

«Επιλέγω να πάω μαζί του επειδή είναι σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να είναι σημαντικός για τον Βάρκα.

«Άρχισε να παίζει πέρυσι, μετά τραυματίστηκε. Βασίζομαι στον Κουτίνιο για αυτή τη σεζόν. Μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, μπορεί να παίξει από την αριστερή πτέρυγα.

«Έχουμε χάσει γκολ με τον Μέσι και πρέπει να τους αναζητήσουμε και σε άλλους παίκτες. Ο Φιλίπ είναι ένας από αυτούς.»