Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει το προσωπικό πίσω δωμάτιο του Xavi

Το νεοδιορισμένο αφεντικό έφερε το προσωπικό του στη Βαρκελώνη από την πλευρά του Κατάρ Αλ Σαντ.

Δύο ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του Xavi Hernandez ως νέου μάνατζερ, η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε το προσωπικό του στο πίσω δωμάτιο.

Η διευθυντική ομάδα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο καθήκον να αλλάξει τα πράγματα στο Camp Nou. Μια πληθώρα τραυματισμένων παικτών και τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου τους περιμένουν στα πρώτα τους βήματα στο σύλλογο.

Ωστόσο, ο Τσάβι έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη Βαρκελώνη ενισχύοντας την πειθαρχία και το ποσοστό εργασίας τους. Κάτι αδύνατο να φτάσεις χωρίς να έχεις σταθερό προσωπικό.

Ο αδελφός του Τσάβι Όσκαρ Χερνάντεζ και Σέρτζιο Αλέγκρε θα δουλέψουν ως βοηθοί προπονητές. Ο Ivan Torres έχει διοριστεί ως ο νέος προπονητής γυμναστικής της Βαρκελώνης, ένας κρίσιμος ρόλος για μια λέσχη που αντιμετωπίζει μια κρίση τραυματισμών.

Οι νέοι αναλυτές της ομάδας είναι ο Σέρτζιο Γκαρσία, ο Τόνι Λόμπο και ο Ντέιβιντ Πρατς. Ο πρώην τερματοφύλακας της Girona Jose Ramon De la Fuente παρέμεινε ως προπονητής τερματοφυλάκων του Barca.

Το νέο προσωπικό έχει ήδη θέσει νέους κανόνες εντός της ομάδας, απαιτώντας περισσότερη πειθαρχία από τους παίκτες.

Μετά το διεθνές διάλειμμα, ο Xavi θα κάνει το ντεμπούτο του στη Βαρκελώνη εναντίον της Espanyol στις 2 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα τους με την Benfica στο Champions League.