Μπαρτσελόνα βασικός παίκτης φεύγει από το γήπεδο με πατερίτσες

Μετά από ένα φαινομενικό μυϊκό τραυματισμό, ένας από τους βασικούς παίκτες της Βαρκελώνης εντοπίστηκε να φεύγει από το γήπεδο της Sevilla FC με πατερίτσες.

FC Barcelona έλαβε μια σειρά από τρομερές ειδήσεις τραυματισμών κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα εναντίον της Sevilla FC. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Gerard Pique αισθάνθηκε κάποιο πόνο στο χειρουργικό του γόνατο, αλλά κατάφερε να παίξει περισσότερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ronald Araujo πήρε τη θέση του, αλλά ένιωσε περισσότερο πόνο στον αστράγαλό του που τον ανάγκασε να βγει από το παιχνίδι. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα τραύματα δεν είναι τόσο ανησυχητικό όσο αυτό που πέρασε ο Πέντρο.

Αρχικά, υπήρχε μια αίσθηση ότι είχε ένα μυώδες πρόβλημα και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το γήπεδο. Ωστόσο, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως και το πρόβλημα φαίνεται πολύ πιο σοβαρό από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως. Φαίνεται ότι ο Πέντρο έπαθε βλάβη στον ιστό του κατά τη διάρκεια μιας πρόκλησης και η απόδειξη ήταν εμφανής καθώς έφευγε από το στάδιο Ραμόν Σάντσεζ Πιζουάν. Αφού εξετάσετε αυτό που πρόκειται να σας δείξουμε, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν είναι άσκηση.

Ο Πέντρο μπορεί να μην τα καταφέρει εναντίον της PSG.

Σε ένα βίντεο που πιάνεται από τον Τύπο, ο Pedri εντοπίζεται να χρησιμοποιεί πατερίτσες ενώ φεύγει από το στάδιο δίπλα στον Ronald Araujo. Και οι δύο παίκτες είναι τραυματίες, αλλά Pedri πήρε το χειρότερο μέρος από την εμφάνιση του. Είναι λίγο πολύ αποφάσισε ότι θα χάσει την επόμενη Τετάρτη αγώνα Copa del Rey εναντίον της Σεβίλλης, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει ταιριάζει για PSG.

Οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες για τον Pedri λόγω του προβλήματος των μυϊκών δακρύων, αλλά η ελπίδα παραμένει στην FC Barcelona. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την έκταση του τραυματισμού και πόσο χρόνο θα χάσει μετά τις εξετάσεις αύριο. Ο Πέδρι θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να εξακριβώσει αν υπάρχει σοβαρή βλάβη στον ιστό ή είναι απλά ένα δάκρυ που μπορεί να ανακάμψει με ξεκούραση.