Μπάγερν: Naglesmann υποστηρίζει Mane για να αναπηδήσει πίσω από την «απογοητευτική» αρχή

Η Διεθνής Σενεγάλη αγωνίστηκε να φτάσει στην καλύτερη μορφή του από τότε που εντάχθηκε στη Μπάγερν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Julian Nagelsmann δεν έχει καμία αμφιβολία ότι Sadio Mane θα γυρίσει αναπήδηση πίσω από κάτω του par ξεκινήσει στη νέα σεζόν.

Ο Mane ξεκίνησε σκοράροντας τρία γκολ στις τρεις πρώτες εμφανίσεις του στην Bundesliga. Ωστόσο, οι Σενεγαλέζοι απέτυχαν να επηρεάσουν τις τρεις διαδοχικές κληρώσεις της Μπάγερν που ακολούθως ακολούθως.

Naglesmann subbed από Mane μετά από μια κακή επίδειξη εναντίον της Βαρκελώνης την Τετάρτη. Ωστόσο, είναι σίγουρος ότι ο «αυτοστοχασμός» του Mane θα τον οδηγήσει πίσω στην καλύτερη μορφή του.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είσαι δυσαρεστημένος στην αρχή όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά», δήλωσε ο Nagelsmann την Παρασκευή. «Κάνει πολύ αυτοστοχασμό και ξέρει πότε έχει παίξει καλά και πότε μπορεί να μην έχει παίξει τόσο καλά.

«Θα δώσει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό, έχει την πλήρη υποστήριξή μου και θα σκοράρει και θα βοηθήσει πολλά περισσότερα γκολ για εμάς.»

Γκρέιβενμπεργκ και μεσαία αγωνιστική

Μπάγερν υπέγραψε επίσης Ryan Gravenberch αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας τον σε αστέρι-κατάσπαρτος γραμμή μεσαία γραμμή τους.

Ο πρώην Άγιαξ απέτυχε να εδραιώσει τη θέση του στο κέντρο της Μπάγερν. Ωστόσο, οι πρόσφατες εμφανίσεις του έπεισαν τον Nagelsmann ότι σύντομα θα κερδίσει περισσότερο χρόνο στο Allianz Arena.

«Έχει παίξει πολύ λίγα παιχνίδια για τις ικανότητές του, κάτι που οφείλεται επίσης στον ανταγωνισμό», είπε ο Nagelsmann. «Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε μια βασική δομή, την οποία είχαμε με τον Sabi [Marcel Sabitzer] και τον Josh [Kimmich].

«Τώρα επέστρεψε ο Λεόν [Γκορέτζκα], ο οποίος τα πήγε πολύ καλά εναντίον του Βάρκα. Έχει πολύ ανταγωνισμό, μπορεί επίσης να παίξει περαιτέρω προς τα εμπρός, αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι μικρός. Αλλά, είναι ένας νεαρός παίκτης που χρειάζεται χρόνο εγκλιματισμού.

«Αμυντικά, πρέπει ακόμα να κάνει μερικά βήματα. Γι’ αυτό παίζει λιγότερο. Χρειαζόμαστε μια καλή ισορροπία στη θέση αυτή. Ξέρει ότι αμυντικά πρέπει ακόμα να δουλέψει λίγο πιο σκληρά.

«Μερικές φορές αγωνίζεται λίγο πάρα πολύ για μένα με λάθη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει πάντα μια δεύτερη σκέψη στην αντίθετη πίεση, όπου είναι ενοχλημένος ότι η μπάλα έχει φύγει. Αλλά έχει ήδη αναπτυχθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ μαζί μας.»