Μπάγερν πρόεδρος ανοίγει στις σχέσεις μεταξύ club και Alaba

Ο ευέλικτος αμυντικός λέγεται ότι απέρριψε πολλαπλές προσφορές επέκτασης και είναι έτοιμος να τερματίσει τη μακρά σχέση του με τη Βαυαρική πλευρά.

Μπάγερν Μονάχου είναι σε καλές σχέσεις με τον David Alaba μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις για την παράταση της σύμβασης, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της λέσχης Χέρμπερτ Χάινερ.

Η Alaba είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος της σεζόν και έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με μια κίνηση μακριά από το Allianz Arena.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ως πρωτοετείς για την προσγείωση της διεθνούς Αυστρίας, αν και οι Λίβερπουλ, Τσέλσι και Paris Saint-Germain, μεταξύ άλλων, θεωρούνται επίσης στον αγώνα.

Η Μπάγερν, παρά τις πολλαπλές προσπάθειες, δεν κατάφερε να πείσει τον 28χρονο να βάλει στυλό στο χαρτί με φρέσκους όρους.

Ο εκπρόσωπος της Alaba λέγεται ότι απέρριψε τριετή παράταση αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, και ο πρόεδρος του συλλόγου πιστεύει ότι ο παίκτης και ο ατζέντης του είναι σε αντίθεση με τα αιτήματά τους για νέα συμφωνία.

Ο Hainer είπε στον Bild am Sonntag: «Του έστειλα με email συγχαρητήρια που ψηφίστηκε Αυστριακός Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς. Είχα μια απάντηση μέσα σε 15 λεπτά. Ήταν ευτυχισμένος.

«Δεν μιλούσαμε πια για την συμβατική του κατάσταση. Η διάθεση είναι εντάξει. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις επαγγελματικά.

«Αυτός και ο σύμβουλός του είχαν διαφορετικές ιδέες για την οικονομική δομή ενός νέου συμβολαίου».