Μπάγερν παρότρυνε να υπογράψει Τότεναμ αστέρι ως αντικατάσταση Lewandowski

Ο Πολωνός επιθετικός επιβεβαίωσε ότι δεν θα παρατείνει το συμβόλαιό του στο Allianz Arena.

Ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν Τζερόμ Μπόατενγκ έχει αιχμή των Βαυαρών να υπογράψουν τον Χάρι Κέιν αν πουλήσουν τον Robert Lewandowski αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λεβαντόφσκι δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παρατείνει την παραμονή του στο Allianz Arena πέρα από την τρέχουσα συμφωνία του, η οποία ισχύει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αρκετές πηγές ανέφεραν ότι ο Πολωνός επιθετικός αναγκάζει τους Βαυαρούς να δεχτούν την προσπάθεια της Βαρκελώνης να τον υπογράψουν. Μια πιθανή κίνηση θα τερματίσει την παραμονή της Lewa στη Μπάγερν μετά από οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάγερν ξεκίνησε τις προσπάθειές της να βρει αντικαταστάτη του βετεράνου επιθετικού. Ενώ οι Βαυαροί συνδέονται ως επί το πλείστον με νεαρά αστέρια, Boateng πιστεύει ότι μια κίνηση για τον Harry Kane έχει νόημα για τον πρώην σύλλογο του.

«Προσωπικά, θα προσπαθούσα να πιάσω αμέσως τον Harry Kane [για] τη Μπάγερν», δήλωσε ο Boateng στο Sky Sport Germany όταν ρωτήθηκε ποιος πρέπει να αντικαταστήσει τον Lewandowski.

«Αυτή είναι η γνώμη μου. Για μένα, αυτός είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός που σκοράρει γκολ κάθε μέρα στο Τότεναμ, σε μια πολύ καλή αλλά όχι παγκόσμιας κλάσης ομάδα.

«Αν παίζει σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν, τότε πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός αντικαταστάτης σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Αυτό εξαρτάται από την Μπάγερν Μονάχου.»

Οι αρχηγοί της Μπάγερν έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι ο Λεβαντόφσκι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του στο σύλλογο. Ας δούμε αν μια πιθανή προσφορά από τον Βάρκα τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να αλλάξει γνώμη.