Μπάγερν: Ο Nagelsmann ακολουθεί τα σχόλια της Βαρκελώνης μετά την αντίδραση της Laporta

Ο διευθυντής της Μπάγερν είχε εκφράσει την έκπληξή του για τις δαπάνες της Βαρκελώνης κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου μεταφοράς.

Ο Julian Nagelsmann επέμεινε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πρόεδρο της Βαρκελώνης Joan Laporta μετά την πρόσφατη ανταλλαγή τους.

Ο Nagelsmann δεν έκρυψε την έκπληξή του για τις εκτεταμένες καλοκαιρινές προσλήψεις στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γερμανός μάνατζερ είπε: «Η Βαρκελώνη είναι ο μόνος σύλλογος στον κόσμο που μπορεί να αγοράσει παίκτες χωρίς χρήματα. Είναι τρελό.»

Laporta χτυπήσει πίσω στο Nagelsmann την Πέμπτη, υπαινίχθηκε Barca μπορεί να έχει περισσότερες «εκπλήξεις» αυτό το καλοκαίρι.

«Θα ήθελα να του ζητήσω να επικεντρωθεί στους λογαριασμούς τους, που έχουν λάβει καλά χρήματα για Lewandowski», δήλωσε ο πρόεδρος της Βαρκελώνης.

«Σε όσους εκπλήσσονται, θα έλεγα ότι είμαστε πολύ ζωντανοί και πάλι στην αγορά. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες εκπλήξεις,»

Η Βαρκελώνη δαπάνησε περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, εν μέσω των καλά τεκμηριωμένων οικονομικών προβλημάτων της.

Οι Τζουλς Κούντε, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Αντρέας Κρίστενσεν, Πάμπλο Τόρε και Φρανκ Κέσι έφτασαν στην ισπανική πλευρά ως μέρος του σχεδίου ανοικοδόμησης της ομάδας τους υπό τον Τσάβι Χερνάντεζ.

Ο Nagelsmann ρωτήθηκε για τα σχόλια του Laporta σε συνέντευξη Τύπου εν όψει της επερχόμενης σύγκρουσης της Μπάγερν με τη Λειψία.

«Είναι καλό που ο Laporta εκφράζεται, θα το έκανα κι εγώ», είπε το αφεντικό της Μπάγερν.

«Ήταν απλά μια ερώτηση από την άποψη του ανεμιστήρα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσει ο Λαπόρτα, πρέπει να εκπροσωπήσει τη λέσχη του».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Θα δίνω πάντα τη γνώμη μου στο μέλλον. Δεν γράφω όλες τις απαντήσεις μου πριν τη συνέντευξη τύπου.

«Έρχεται αυθόρμητα. Αυτό ίσως δεν είναι πάντα το πιο έξυπνο πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα με την ανταπόκρισή του Laporta, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.»