Μπάγερν: Ο Καν αποκαλύπτει τη στάση του για το μέλλον του Νάγκελσμαν

Ο Γερμανός διευθυντής δέχεται πυρά μετά το αργό ξεκίνημα της Μπάγερν στη νέα καμπάνια της Bundesliga.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν επέμεινε ότι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν εξακολουθεί να έχει την πλήρη υποστήριξη της ιεραρχίας του συλλόγου.

Μια συγκλονισμένη ήττα εναντίον του Άουγκσμπουργκ αύξησε τη νίκη της Μπάγερν στην Bundesliga σε τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο.

Οι Βαυαροί έχουν πέσει στην τέταρτη θέση της Bundesliga παρά το γερό ξεκίνημά τους στο Champions League.

Υπάρχουν ήδη αναφορές για αναταραχές στο καμαρίνι της Μπάγερν. Ωστόσο, ο Καν υποβαθμίζει την κατάσταση, αναφέροντας ότι η ομάδα έχει αρκετό χρόνο για να ανακτήσει την πρώτη θέση της στη Μπουντεσλίγκα.

«Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τον Julian [Nagelsmann]», είπε στον Sport1.

«Ο προπονητής δίνει στους παίκτες αρκετές λύσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό: είναι η ομάδα, η ομάδα είναι στο γήπεδο. Έχει επίσης να κάνει με τη μετατροπή των πιθανοτήτων που δημιουργούμε σε στόχους.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ότι η ομάδα ασχολείται με το γεγονός ότι παίρνουμε τόσο λίγα κέρδη για να κάνουμε αυτές τις ευκαιρίες.

«Ίσως μετά την εκκίνηση, όλα πήγαν τόσο ομαλά και εύκολα, κάπου η πεποίθηση πήρε ρίζα ότι θα μπορούσατε να κάνετε την Bundesliga από την πλευρά της.

«Έχετε δει πόσο ισχυρές είναι οι ομάδες εναντίον και σε κάποιο σημείο, πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πάντα τη δύναμη να επιστρέψουμε στο μέτωπο, εκεί που ανήκουμε, στην κορυφή του τραπεζιού.»