Μπάγερν Μόναχο θρύλος στέλνει Cristiano Ronaldo μήνυμα μεταφορά στο σύλλογο

Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που συνδέονται με μια κίνηση για το CR7.

Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να εξετάσει την «σέξι» υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον θρύλο του συλλόγου Lothar Matthaus.

Διάφορες αναφορές το Σαββατοκύριακο ισχυρίστηκαν ότι ο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ ο παίκτης έχει παραμείνει σιωπηλός μέχρι στιγμής, φήμες έχουν στροβιλιστεί για ημέρες σχετικά με το μέλλον του. Αρκετοί σύλλογοι συνδέονται με αυτόν, όπως η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου.

Η τελευταία, φυσικά, θα μπορούσε να πουλήσει τον Robert Lewandowski στη Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι. Αν συμβεί αυτό, ο Ρονάλντο θα μπορούσε να είναι ο έτοιμος αντικαταστάτης του Πολωνού επιθετικού — έστω και αν είναι προσωρινή λύση.

«Ο Ρονάλντο στη Μπάγερν θα ήταν σέξι!»

Τώρα Matthaus έχει υποστηρίξει την ιδέα, δηλώνοντας CR7 θα είναι σε θέση να παρέχει περίπου 30 στόχους και να είναι μια καλή επένδυση.

«Ο Ρονάλντο στη Μπάγερν θα ήταν σέξι! Τουλάχιστον θα πρέπει να σκεφτείτε τις επιλογές και να τις παίξετε μία φορά», δήλωσε ο νικητής του Ballon d’Or του 1990 στο Sky Germany.

«Αν η Μπάγερν είναι της άποψης ότι ο Cristiano Ronaldo εξακολουθεί να είναι σε θέση να βοηθήσει πραγματικά για ένα ή δύο χρόνια και ότι μπορούν να επενδύσουν το τέλος μεταβίβασης που δημιουργείται για τον Robert Lewandowski περισσότερο ή λιγότερο παρόμοια με το πορτογαλικό megastar, θα το σκεφτόμουν.

«Φυσικά, αυτό δεν θα ήταν μια μεταφορά με προοπτική το μέλλον. Είναι 37 και πάντα έκανε πρωτοσέλιδα.

«Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν ταιριάζει στο σύστημα της Μπάγερν Μονάχου. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών και σίγουρα θα σκοράρει περίπου 30 γκολ. Η αναχρηματοδότηση μέσω πωλήσεων φανέλας και τα παρόμοια θα είναι εγγυημένη.»

Στο μεταξύ, στο Μάντσεστερ, ο Ρονάλντο έχασε την προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αφού η United του χορήγησε άδεια αορίστου χρόνου για «οικογενειακούς λόγους».