Μπάγερν Μονάχου slam Lewandowski μετά τη μεταφορά σχόλια

Ο επιθετικός ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αισθάνεται ότι οι μέρες του με τους Βαυαρούς έχουν τελειώσει.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν επέκρινε τον Robert Lewandowski για τα πρόσφατα σχόλιά του σχετικά με τη μεταφορά.

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για την πολωνική εθνική ομάδα, ο Lewandowski δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι πιστεύει ότι η καριέρα του στη Μπάγερν έχει τελειώσει και πρόσθεσε ότι η μεταγραφή θα ήταν «η καλύτερη λύση για όλους τους εμπλεκόμενους».

Η σύμβαση του 33χρονου στο Μόναχο λήγει το 2023, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να ενταχθεί στη Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν μπορώ να σας πω γιατί ο Robert επέλεξε αυτό το μονοπάτι», δήλωσε ο Kahn στο SPORT1.

«Δημόσιες δηλώσεις σαν αυτή δεν σε οδηγούν πουθενά. Ο Robert έγινε παγκόσμιος ποδοσφαιριστής της χρονιάς εδώ δύο φορές στη σειρά — νομίζω ότι πρέπει να ξέρει τι έχει στη Μπάγερν. Η εκτίμηση δεν είναι μονόδρομος.»

Θα έρθει ο Λεβαντόφσκι στη Βαρκελώνη;

Σύμφωνα με αναφορές, οι γίγαντες LaLiga κατέθεσαν αρχική προσφορά ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου, αν και καμία ομάδα δεν το έχει επιβεβαιώσει.

Είναι κατανοητό ότι τόσο η Βαρκελώνη όσο και ο Lewandowski θέλουν να συνδεθούν στο Camp Nou. Ωστόσο, σε μια συνέντευξη με το L’Esportiu την περασμένη εβδομάδα, Joan Laporta παραδέχθηκε ότι δεν είναι τόσο απλό.

«Έχει ακόμα ένα χρόνο για το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου και αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω περισσότερα από αυτό. Θα αφήσουμε όλους να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης, ένας παίκτης που μας αρέσει πάρα πολύ, αλλά έχει συμβόλαιο».