Μπάγερν Μονάχου eyeing Λίβερπουλ αστέρι ως «κορυφαία προτεραιότητα» υπογραφή για το καλοκαίρι

Οι Βαυαροί προετοιμάζονται για τις πιθανές αναχωρήσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Σερζ Γκνάμπρι.

Μπάγερν Μονάχου έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να υπογράψει Sadio Mane πριν από την επόμενη σεζόν.

Ο φόργουορντ του Λίβερπουλ μπαίνει στους τελευταίους 12 μήνες της τρέχουσας συμφωνίας του, χωρίς σημάδια παράτασης του συμβολαίου να είναι επικείμενη.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν αγωνίζεται να παρατείνει το συμβόλαιο του Σερζ Γκνάμπρι, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με το γερμανικό κατάστημα Bild, ο Sadio Mane είναι ένας «στόχος πρώτης προτεραιότητας» για τη Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βαυαροί ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις τους με εκπροσώπους του Μάνε στο πλαίσιο των σχεδίων τους για την επερχόμενη μεταφορά.

Η Βαρκελώνη πιέζει να ολοκληρώσει μια κίνηση για τον Lewandowski τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, η Bild ισχυρίζεται ότι η Μπάγερν σχεδιάζει να έχει και τους δύο Lewandowski και Mane στην ομάδα τους για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η κίνηση θα μειώσει κατά πάσα πιθανότητα τις πιθανότητες του συλλόγου να κρατήσει το Gnabry στο Allianz Arena. Ο παίκτης είναι ένα χρόνο μακριά από τη λήξη του συμβολαίου του, με Μπάγερν να προσπαθεί να αποφύγει την ελεύθερη αναχώρηση.

Όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή μετακίνηση μακριά από το Λίβερπουλ, ο Mane απάντησε: «Νομίζω ότι η ερώτηση είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Προς το παρόν, θα είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω.

«Αλλά σίγουρα, είμαι πολύ επικεντρωμένος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ρωτήστε με την ερώτηση μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, θα σας απαντήσω.»