Μπάγερν Μονάχου: Agent παρέχει κρίσιμη ενημέρωση για το μέλλον του Sule

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι θα φύγει από τη λέσχη στο τέλος της σεζόν.

Από τότε που εντάχθηκε στην Μπάγερν Μονάχου από το Hoffenheim το 2017, ο Niklas Sule έχει εξελιχθεί σε έναν κανονικό εκκινητή στο Allianz Arena. Ο υπερασπιστής αντικατέστησε τον Jerome Boateng στη σύνθεση του Μπάγερν, αφού ο βετεράνος υπερασπιστής έφυγε από τον σύλλογο τον Ιούλιο του 2021.

Ωστόσο, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου Μπάγερν, ο Σουλ ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το κλαμπ το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης έχει μνηστήρες από την Ισπανία και την Αγγλία, με τον ατζέντη του να αποκαλύπτει ότι έχει ήδη αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του.

«Η νέα λέσχη έχει ήδη αποφασιστεί», δήλωσε την Κυριακή ο πράκτορας του Sule Volker Struth (μέσω 90 λεπτών).

«Ο Νίκλας πήρε μια απόφαση και θα εκπλαγώ αν άλλαζε γνώμη.»

Πρόσθεσε: «Ο Νίκλας πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του, μου τηλεφώνησε τότε και μου είπε: «Δεν το θέλω αυτό πια. Δεν θέλω να γίνει αυτό το ραντεβού.

«Δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα σε όλα. Μίλησα με τον Hasan Salihamidžić για μια πιθανή ανανέωση. Αυτό έγινε στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου — έξι ή επτά μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Μέχρι τότε ο Süle είχε ήδη αποφασίσει και μου είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό».

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, η Τσέλσι επιβλέπει μια κίνηση για το γερμανικό διεθνές. Οι Blues βλέπουν την Sule ως μια αξιόπιστη επιλογή καθώς αγωνίζονται να επεκτείνουν τις συμβάσεις του Antonio Rudiger, του Andreas Christensen και του Cesar Azpilicueta.

Η Βαρκελώνη έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για την υπογραφή της κεντρικής οπισθοπορίας. Ωστόσο, η ζήτηση μισθών «πάνω από €10m/έτος» του Sule θα καταστήσει δύσκολο για τους Καταλανούς να τον υπογράψουν λόγω του ήδη φουσκωμένου μισθολογικού τους λογαριασμού.