Μπάγερν Μονάχου: Ο Όλιβερ Καν αντιδρά στον τραυματισμό του Νιουέρ στο τέλος της σεζόν

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έσπασε το πόδι του μπροστά από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν παραδέχτηκε ότι «σοκαρίστηκε» από την είδηση του σπασμένου ποδιού του Manuel Neuer.

Μετά από μια απογοητευτική καμπάνια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία, ο φρικτός Δεκέμβριος του Neuer συνεχίστηκε με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έσπασε το δεξί πόδι του ενώ έκανε σκι και χειρουργήθηκε το Σάββατο. Δεν θα μπορεί να παίξει ξανά για τους Βαυαρούς μέχρι την επόμενη σεζόν.

«Η είδηση του τραυματισμού του Manuel μας συγκλόνισε όλους», δήλωσε ο Kahn. «Θα σταθούμε δίπλα του και θα τον συνοδεύσουμε στο δρόμο του για την επιστροφή του.

«Θα ξεπεράσει επίσης αυτό το σοβαρό τραυματισμό και θα επιστρέψει στο γήπεδο τόσο δυνατός όσο και πριν.»

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Neuer;

Ο Sven Ulreich κάλυψε την απουσία του Neuer μετά τον τραυματισμό του στον ώμο νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Οι παραστάσεις του είδαν τους Βαυαρούς να κερδίζουν οκτώ συνεχόμενους αγώνες και να επιστρέφουν στην πρώτη θέση της Bundesliga. Ωστόσο, ο τραυματισμός που τελειώνει την εποχή μπορεί να πείσει τη Μπάγερν να αναζητήσει μια πιο αξιόπιστη επιλογή.

Ο Alexander Nubel περνάει το δεύτερο έτος της δανειακής συμφωνίας του στο Μονακό, απολαμβάνοντας εξαιρετική φόρμα στην Ligue 1. Ωστόσο, η Μπάγερν θα πρέπει να συνάψει συμφωνία με τη γαλλική πλευρά για να τον απαλλάξει από τη συμφωνία δανείου.