Μπάγερν Μονάχου: Ο Καν ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τους δεσμούς Λιβάκοβιτς

Ο κροάτης τερματοφύλακας αναδείχθηκε πιθανός αντικαταστάτης του Μανουέλ Νεέρ.

Ο Όλιβερ Καν αποκάλυψε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν βλέπει κίνηση για τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ως αντικαταστάτη του Μανουέλ Νόιερ.

Ο Neuer έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια των εορτών, πράγμα που τον αποκλείει για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τη Μπάγερν, η οποία προετοιμάζεται για μια κρίσιμη συνάντηση του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιβάκοβιτς έχει περάσει μια υπέροχη εκστρατεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Κροατία μέχρι στιγμής. Η απόδοσή του ήταν σημαντική για τη συγκλονιστική νίκη της Κροατίας επί της Βραζιλίας την προηγούμενη βδομάδα.

Ωστόσο, ο Καν αναφέρει ότι η Μπάγερν δεν επιθυμεί να προσθέσει το αστέρι της Dinamo Zagreb στις τάξεις τους.

«Ο άνθρωπος που σταμάτησε τη Βραζιλία θα είναι πάντα ένας ήρωας για μένα», είπε ο Kahn. «Ο Λιβάκοβιτς είναι άξιος επαίνους. Ένας τέτοιος τερματοφύλακας πρέπει να παίξει σε μια κορυφαία λέσχη.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί στη νέα σεζόν, αλλά την ίδια στιγμή, δεν εμπίπτει στο πεδίο των συμφερόντων μας».

Μια άλλη επιλογή για την Μπάγερν είναι να φέρει πίσω τον Alexander Nubel από τη συμφωνία δανείου του στο Μονακό. Ωστόσο, οι Βαυαροί πρέπει να επιτύχουν συμφωνία με την πλευρά της Ligue 1, καθώς η τρέχουσα συμφωνία της Nubel ισχύει μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Καν πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει τον τερματοφύλακά μας πριν το τέλος της σεζόν.

«Είναι τρομερό γιατί είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια για την ομάδα.

«Πιστεύουμε ότι η ανάκαμψη θα πάει καλά και η επιστροφή του επίσης, αλλά προς το παρόν, πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα της αντικατάστασης. Αυτό είναι προσωρινό. Ο Μανουέλ θα επιστρέψει.»