Μπάγερν Μονάχου κρατήσει κακές αναμνήσεις για τη Βαρκελώνη — Koeman

Οι Καταλανοί υπέστησαν εξευτελισμό μεγάλου μεγέθους την τελευταία φορά που συνάντησαν τους Βαυαρούς.

Ο Ronald Koeman λέει ότι η Μπάγερν Μονάχου «κρατάει κακές αναμνήσεις» για τη Βαρκελώνη, ενώ αντιδρά στην κλήρωση των ομίλων του Champions League 2021-22.

Η Βαρκελώνη είναι συνήθως τα φαβορί στην κορυφή της ομάδας του Champions League, αλλά αυτό φαίνεται απίθανο αυτή τη φορά.

Η κλήρωση στην Ιστανμπούλ την Παρασκευή τους έβαλε στον Όμιλο Ε μαζί με το Μπάγερν Μονάχου. Benfica και Dynamo Κίεβο αποκαλύφθηκαν ως τα άλλα μέλη της ομάδας E.

Οι οπαδοί της Barca σίγουρα δεν θα θέλουν επανάληψη του αποτελέσματος της προηγούμενης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα ταπείνωσαν τους γίγαντες της La Liga 8-2 στους προημιτελικούς του Champions League 2019-20.

«Είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες όπως η δική μας», δήλωσε ο Koeman σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της πλευράς του εναντίον της Χετάφε το Σάββατο, όπως αναφέρει ο Marca.

«Μιλάμε για μεγάλα ονόματα με ιστορία όπως Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα.

«Η Μπάγερν μας κρατάει άσχημες αναμνήσεις για ό, τι συνέβη πριν από δύο χρόνια. Είναι ένας σύλλογος που έχει φιλοδοξίες να κερδίσει το Champions League, με μερικούς σπουδαίους παίκτες.

«Θα είναι μεταξύ της Βαρκελώνης, της Μπενφίκα και της Μπάγερν για την πρώτη θέση».