Μπάγερν Μονάχου αστέρι κάνει μια έκπληξη Ballon d’Or ομολογία

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ένας από τους αστέρες του Μπάγερν Μονάχου έκανε μια εκπληκτική ομολογία του Μπαλόν Ντ’ Ορ που τους αιφνιδίασε όλους.

Bayern Munich έχει πολύ λίγους παίκτες που ήταν άξιοι μιας υποψηφιότητας Ballon d’Or τα τελευταία χρόνια. Το πιο προφανές snub ήταν η περσινή έκδοση, η οποία ακυρώθηκε και εμπόδισε τον Robert Lewandowski να κερδίσει το βραβείο. Σε άλλα χρόνια, ο Franck Ribery και ο Manuel Neuer έχουν προταθεί δίπλα στους Messi και Ronaldo. Αλλά υπάρχει ένας νεαρός σταρ της Μπάγερν που σκοπεύει να κερδίσει το βραβείο στο μέλλον.

Μιλάμε για τον Alphonso Davies, ο οποίος παίζει ως full-back, αλλά έχει τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Αν θέλει να γίνει νικητής του Μπαλόν Ντ’ Ορ, πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό του όπως έκανε κάποτε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Καναδός παίκτης έχει την ποιότητα να παίξει ως εξτρέμ αντί για αμυντική θέση. Ωστόσο, ο μάνατζερ του έχει την τελευταία λέξη για τη θέση του στην αρχική έντεκα. Εν τω μεταξύ, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ντέιβις προσπαθεί να εκφράσει τις επιθυμίες του.

Ο Ντέιβις κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη για το μέλλον.

Ενώ μιλούσε σε μια συνέντευξη με την TZ, ο Davies είπε τα εξής για τις προβλέψεις του Ballon d’Or για το μέλλον: «(Erling) Haaland σίγουρα θα εμπλακεί, θα μπορούσα επίσης να φανταστώ τον Jadon Sancho. Και θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί, γιατί όχι; Υπάρχουν πάντα υποψήφιοι από την Μπάγερν. Απλά πρέπει να συνεχίσω, να δείχνω την πείνα κάθε μέρα που μας πήγε σε πέντε τίτλους σαν ομάδα πέρυσι. Στο παιχνίδι αυτό σημαίνει πάλη για κάθε μπάλα! Και στην καθημερινή προπόνηση, να πάρει ακόμα καλύτερα!

«Για παράδειγμα, αν ένας επιθετικός παίκτης περάσει από μένα, το παίρνω προσωπικά — και πραγματικά θέλω να μην ξανασυμβεί. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα, αλλά λέω στον εαυτό μου: Τίποτα δεν πρέπει να με σταματήσει στο δρόμο μου για την ομάδα της χρονιάς 2021 FIFA. Αν ήσουν εκεί, θέλεις να το ξανακάνεις. Αν μπορούσα να γίνω καπετάνιος της Μπάγερν στο μακρινό μέλλον, θα ήταν απίστευτο. Εξακολουθώ να πρέπει να μάθω πολλά, από την άποψη του απόλυτα υψηλού επιπέδου αθλητισμού και της βελτίωσης της επικοινωνίας μου στο πεδίο. Έχω μάθει πολλά, αλλά για να γίνω πραγματικός ηγέτης, χρειάζονται πολλά. Δουλεύω πάνω σε αυτό.»