Μπάγερν Μονάχου αστέρι ανοιχτό για να παραιτηθεί Νο 10 πουκάμισο για Sadio Mane

Το αστέρι της Σενεγάλης ίσως μπορέσει να συνεχίσει με τον γνωστό αριθμό του μετά την ένταξή του στους Γερμανούς γίγαντες.

Ο πατέρας του Leroy Sane αποκάλυψε ότι ο γιος του θα δώσει το νούμερο 10 πουκάμισο της Μπάγερν Μονάχου αν ο Sadio Mane θέλει να το φορέσει την επόμενη σεζόν.

Ο Mane ολοκλήρωσε μια μεταφορά £35 εκατομμυρίων για να ενταχθεί στους πρωταθλητές της Bundesliga πριν από την επόμενη σεζόν. Το αστέρι της Σενεγάλης ήταν ο αριθμός 10 του Λίβερπουλ από το 2018, αλλά ο αριθμός έχει ήδη ληφθεί στη Μπάγερν.

Ο Sane φοράει τη φανέλα Νο 10 από την άφιξή του από το Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, είναι ανοιχτός στο να το δώσει στη Mane αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Sadio Mane είναι γνωστός με τον αριθμό 10 στο Λίβερπουλ και στην εθνική ομάδα — ενώ στη Μπάγερν, ο γιος μου το φοράει.

«Αν ο Sadio θέλει το νούμερο 10, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα για τον Leroy να του το δώσει.»

Mane είπε ότι δεν είχε ακόμη αποφασίσει σχετικά με τον αριθμό πουκάμισό του κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου του στη Μπάγερν την Τετάρτη.

Είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον αριθμό της μπλούζας.

«Υπάρχουν πολλοί ωραίοι αριθμοί. Εγώ θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα. Αυτό δεν έχει σημασία για μένα αυτή τη στιγμή.»

Mane θα παρέχει ανταγωνισμό για Sane, Serge Gnabry, και Kingsley Coman ως τακτικές επιλογές Μπάγερν στα φτερά.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Lewandowski αποχωρήσει από την ομάδα, μπορεί να παίξει ως επιθετικός στόχος στα μέσα της επόμενης σεζόν. Αυτό μπορεί επίσης να τον πείσει να φορέσει το νούμερο 9 πουκάμισο της Lewa στο κλαμπ.