Μπάγερν αστέρι παρέδωσε προειδοποίηση Oliver Kahn εν μέσω Man Utd συνδέσεις

Οι Βαυαροί δεν είναι πρόθυμοι να χάσουν παίκτες λόγω των δημόσιων δηλώσεων τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν επέμεινε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Μπέντζαμιν Πάβαρντ δεν θα αναγκάσουν το κλαμπ να τον πουλήσει.

Η τρέχουσα συμφωνία του Pavard στην Allianz Arena λήγει το 2024, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ανανέωσης του συμβολαίου.

Η κατάσταση του Γάλλου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μερικών ελίτ συλλόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι βασικοί μνηστήρες του, ενώ οι Ισπανικές πλευρές έχουν επίσης ρωτήσει γι’ αυτόν.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πάβαρντ έριξε ένα υπαινιγμό για την πιθανή μετακίνησή του μακριά από τη Μπάγερν.

Μιλώντας στη L’Equipe, η διεθνής Γαλλία δήλωσε για το μέλλον του: «Δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένες συνομιλίες για νέο συμβόλαιο.

«Έχω τεράστιο σεβασμό για την Μπάγερν. Δεν είμαι εναντίον της ανακάλυψης ενός νέου έργου. Ίσως τώρα είναι η ώρα.

«Γιατί να μην ανακαλύψετε νέα χώρα; Το αθλητικό εγχείρημα πρέπει να είναι ενδιαφέρον.»

Τα σχόλιά του, ωστόσο, δεν έχουν κάνει καλή εντύπωση στα αφεντικά του στη Μπάγερν Μονάχου. Μετά από μια αμφιλεγόμενη ιστορία μεταγραφών που είδε τον Robert Lewandowski να φεύγει από τη Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι, ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται να δέχεται πιέσεις από τους δικούς του παίκτες.

«Κανείς δεν μπορεί να ξεκινήσει την αναχώρησή του με δηλώσεις, ειδικά όχι δημόσια», δήλωσε ο Oliver Kahn στην Sky Germany. «Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.

«Ο Μπέντζαμιν ξέρει τι έχει στη Μπάγερν. Ξέρουμε επίσης τι έχουμε μέσα του. Μπορούμε να ταξινομήσουμε και να διαχειριστούμε τα συναισθήματα των παικτών, τα οποία μερικές φορές ανεβαίνουν και κατεβαίνουν».