Μπάγερν αρνούνται να αποδεχθούν Lewandowski αναχώρηση μετά την άφιξη Mane

Οι Βαυαροί επανέλαβαν την επιθυμία τους να κρατήσουν το πολωνικό αστέρι για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε την υπογραφή του Σάντι Μάνε από το Λίβερπουλ την Τετάρτη. Η μεταφορά ενέτεινε τις εικασίες σχετικά με την μετακόμιση του Robert Lewandowski από τη λέσχη.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Χασάν Σαλιχάμιτζιτς επέμεινε ότι η ομάδα επιθυμεί να εκπληρώσει ο επιθετικός το τρέχον συμβόλαιό του.

«Δεν με νοιάζει αυτό», απάντησε ο σκηνοθέτης της Μπάγερν όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης για τον Lewandowski.

«Περιμένω να δω τον Ρόμπερτ να προπονεί στην οδό Sabener στις 12 Ιουλίου.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η θέση μας είναι σαφής: Ο Robert έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023».

Ο Σαλιχαμίντζιτς κατέστησε σαφές ότι οι Βαυαροί δεν έχουν υπογράψει τον Μάνε για να καλύψουν την πιθανή έξοδο του Λεβαντόφσκι.

«Υπογράψαμε τον Sadio για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στην ομάδα μας», πρόσθεσε.

«Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Βιγιαρεάλ, θέλουμε να ενισχύσουμε τον αγώνα για θέσεις στην ομάδα μας.

«Η υπογραφή του Mane θα ανακατέψει τα χαρτιά για κάθε επιτιθέμενο παίκτη. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να αφήσουμε έναν παίκτη να φύγει όταν υπογράψαμε τον Sadio.»

Ο Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε δημοσίως ότι δεν θα υπογράψει νέα συμφωνία στη Μπάγερν, ζητώντας από τη λέσχη να τον απελευθερώσει αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι κύριοι μνηστήρες του στην αγορά, η Βαρκελώνη, παλεύουν με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να τους εμποδίσουν να καταλήξουν σε συμφωνία με τη Μπάγερν για τη μεταφορά του.