Μιλάνο υποφέρουν από μεγάλο πλήγμα τραυματισμό εναντίον Geona

Ο αμυντικός του Μιλάνου Simon Kjaer έπρεπε να αφήσει το γήπεδο σε ένα φορείο αφού υπέστη έναν φαινομενικά σοβαρό τραυματισμό.

Ο Μιλάνο έπαιξε εναντίον της Γένοβας σε ένα παιχνίδι Serie A την Τετάρτη. Οι Rossoneri κυριάρχησαν στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, αλλά σύντομα έλαβαν ένα τεράστιο χτύπημα τραυματισμού.

Defender Simon Kjaer υπέστη ένα φαινομενικά σοβαρό τραυματισμό και άφησε το γήπεδο σε ένα φορείο. Παρόλα αυτά, οι Ροσονέρι συνέχισαν τις επιθέσεις τους και σκόραραν το ανοιχτήρι μέσω του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο δέκατο λεπτό.

Ο αμυντικός του Μιλάνου θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο για να καθορίσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Ωστόσο, με βάση το υλικό του παιχνιδιού, είναι προφανές ότι χτύπησε το αριστερό του γόνατο. Οι γιατροί της ομάδας έδεσαν μια παγοκύστη στο τραυματισμένο γόνατό του πριν τον μετακινήσουν έξω από το γήπεδο σε ένα φορείο.

Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος στο γόνατο, ο Kjaer ίσως χρειαστεί να περάσει εβδομάδες στο περιθώριο για να ολοκληρώσει την ανάρρωσή του. Ο Μιλάν είναι τυχερός που έχει τον Φικάγιο Τομορί πίσω στην ομάδα τους. Ο πρώην σταρ της Τσέλσι μπορεί να παίξει ως εφεδρικό για τον Kjaer μέχρι να επιστρέψει.

Ο Kjaer υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο διετές συμβόλαιο στο Μιλάνο. Ο Δανός υπερασπιστής εντάχθηκε στο Rossoneri από την Αταλάντα το 2020, καθιερώθηκε γρήγορα ως ορεκτικός στο San Siro.