Μιλάνο τεχνικός διευθυντής Μαλντίνι συνομιλίες πιθανή μόνιμη μεταφορά Tomori

Αφού έπεσε από την εύνοια στο Stamford Bridge, ο υπερασπιστής επέλεξε μια αλλαγή σε ένα σενάριο τον Ιανουάριο και εντάχθηκε στην πλευρά Serie A για δάνειο.

Η AC Milan εξετάζει ακόμη εάν θα ενεργοποιήσει το δικαίωμα προαίρεσης αγοράς στο συμβόλαιο της Fikayo Tomori, ενημέρωσε ο Paolo Maldini.

Tomori υπέγραψε για το Μιλάνο στο προηγούμενο παράθυρο μεταφοράς σε μια προσωρινή συμφωνία από Chelsea μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το αγγλικό κέντρο πίσω είχε σε μεγάλο βαθμό αγωνιστεί για την ώρα του παιχνιδιού κάτω από τον Frank Lampard κατά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν, αλλά έχει απολαύσει μια σειρά από παιχνίδια υπό Stefano Pioli.

Η τελευταία του εμφάνιση ήρθε στη νίκη 2-1 Serie A εναντίον των Ρομά, έχοντας επιλεγεί στην αρχική XI πριν από τον Alessio Romagnoli.

Μιλώντας πριν από το μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, ο τεχνικός διευθυντής του Μιλάνου επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται να μετατρέψει τη δανειοδοτική συμφωνία του Tomori σε μόνιμη αλλά η «πολύ υψηλή» επιλογή αγοράς 30 εκατομμυρίων ευρώ δημιουργεί πρόβλημα.

«Το Fikayo έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ένταση, ταχύτητα. Κατά τη γνώμη μας, ήταν μια πιθανή ενίσχυση για το δεύτερο μισό της σεζόν», δήλωσε ο Μαλντίνι στο Sky Sport Italia.

«Υπάρχει μια επιλογή για να αγοράσει, είναι πολύ υψηλό, θα είναι μια αξιολόγηση από τώρα και το τέλος της σεζόν αν θα το ασκήσει ή όχι. Πρόκειται για μια αρκετά ξεκάθαρη κατάσταση».