Μιλάνο «πρόκειται να πάει όλοι έξω» σε Serie A αγώνα τίτλο — Hernandez

Οι Rossoneri ήταν ισχυρά φαβορί για να κερδίσει το Scudetto στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τώρα υστερούν πίσω από τους αντιπάλους Inter Milan.

Ο AC Milan «πρόκειται να βγουν όλοι έξω» στον αγώνα τίτλου Serie A, ισχυρίζεται ο Theo Hernandes καθώς ελπίζει στην Inter Milan να ρίξει πόντους.

Η Ίντερ πήγε τέσσερα σημεία καθαρά στην κορυφή του τραπεζιού αφού ξυλοδαρμό του Μιλάνου 3-0 στο Derby della Madonnina τον Φεβρουάριο.

Ένα χάσμα έξι σημείων υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων δύο μήνες αργότερα, και οι άνδρες του Antonio Conte θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω το προβάδισμα τους σε τεράστιους εννέα βαθμούς αν κερδίσουν το παιχνίδι τους στο χέρι.

Οι ελπίδες του Stefano Pioli να τερματίσει την πολύχρονη αναμονή του Μιλάνου για τον τίτλο του πρωταθλήματος ξεθωριάζουν, αλλά «θα πολεμήσουν μέχρι το τέλος».

«Ναι, θα βγούμε όλοι έξω, υπάρχουν ακόμα πολλά», δήλωσε ο Hernandez σε συνέντευξή του στην AS.

«Η Ίντερ μας διέφυγε λίγο, αλλά θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Μπορούν ακόμα να χάσουν ή να τραβήξουν παιχνίδια, τα πρωταθλήματα πηγαίνουν γύρω από πολλά…

«Τότε, προφανώς, έχω το στόχο να παίξω το Champions League με αυτό το πουκάμισο. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο, διότι το Μιλάνο δεν το αμφισβητεί εδώ και πολύ καιρό».