Μιλάνο: Ο Ιμπραίμοβιτς αντιμετωπίζει μακρά μάγια στο περιθώριο μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο

Ο τραυματισμός δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του Ζλάταν στο Σαν Σίρο.

Ο Μίλαν επιβεβαίωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δεν θα ξαναπαίξει το 2022 μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Ο Σουηδός επιθετικός βοήθησε το Μιλάνο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια, όταν νίκησε τον Σασουόλο την Κυριακή. Ωστόσο, ένα μακρύ ξόρκι στο περιθώριο μπορεί να τερματίσει το ταξίδι του στο Σαν Σίρο.

Μια δήλωση στην ιστοσελίδα του Μιλάνου έγραφε: «Ο Μίλαν ανακοινώνει ότι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο. Ο Δρ Bertrand Sonnery-Cottet πραγματοποίησε την επέμβαση, παρουσία του ιατρικού διευθυντή του συλλόγου Stefano Mazzoni, στο νοσοκομείο Jean Mermoz στη Λυών.

«Η αρθροσκόπηση είχε προγραμματιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα για την οριστική επίλυση της αστάθειας της άρθρωσης μέσω της ανακατασκευής του πρόσθιου σταυροειδούς συνδέσμου, με πλευρική ενίσχυση και αποκατάσταση μηνίσκου.

«Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και η πρόγνωση εκτιμάται μεταξύ 7 και 8 μηνών.»

Ένας τραυματισμένος σεζόν είδε τον Ζλάταν να κάνει μόνο 27 εμφανίσεις για τους Rossoneri κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 2021-22. Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει ελεύθερος πράκτορας αυτό το καλοκαίρι, με τον νέο τραυματισμό να αποδυναμώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει νέο συμβόλαιο στο Μιλάνο.

Ας δούμε αν άλλοι σύλλογοι θα προσπαθήσει να υπογράψει το 40-year-old αυτό το καλοκαίρι ή θα τελειώσει λαμπρή καριέρα του στο Μιλάνο.