Μιλάνο: Οι νέοι ιδιοκτήτες αποφασίζουν τον Leao εν μέσω συνδέσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Το αστέρι Rossoneri έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων πριν από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο RedBird, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά της AC Milan την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να παρατείνει το συμβόλαιο του Rafael Leao.

Ο Leao ήταν βασικός παίκτης για τους Rossoneri καθώς κέρδισαν το πρώτο τους Scudetto σε 11 χρόνια την περασμένη σεζόν. Οι παραστάσεις του 22χρονου έχουν πιάσει τα μάτια αρκετών ελίτ συλλόγων.

Ωστόσο, οι νέοι ιδιοκτήτες του Μιλάνου σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένοι να τον συνδέσουν με ένα νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, οι νέοι ιδιοκτήτες κατέστησαν την παράταση του συμβολαίου του Leao μια από τις βασικές προτεραιότητές τους εν όψει της επόμενης σεζόν.

Η τρέχουσα συμφωνία του Leao ισχύει μέχρι το 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μιλάνο προσέφερε μισθό 4,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν στο αστέρι της Πορτογαλίας. Ωστόσο, η ιταλική πηγή ισχυρίζεται ότι το ποσό αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει τον παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εντείνει τις προσπάθειές της για υπογραφή του Leao μετά την αποτυχία της να φέρει τον Kylian Mbappe στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με το Ισπανικό outlet SPORT, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ θεωρεί τους Leao και Aurelien Tchouameni ως κορυφαίους καλοκαιρινούς στόχους του συλλόγου.

Η SportMediaSet ισχυρίστηκε ότι ο ατζέντης του Leao ζήτησε καθαρά €6-7 εκατ. ανά σεζόν για τον πελάτη του. Σε περίπτωση που ο Μίλαν καταφέρει να επεκτείνει τη συμφωνία του forward, πιθανότατα να προσθέσει ρήτρα απελευθέρωσης 250-300 εκατομμυρίων ευρώ στη σύμβασή του.