Μιλάνο να λάβει δραστική απόφαση Rafael Leao εν μέσω συμβάσεων συνομιλίες

Οι Μίλαν είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το αστέρι τους στο Σαν Σίρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλαν αποφάσισε να κάνει τον Rafael Leao τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Serie A στο νέο του συμβόλαιο.

Η Τσέλσι αναδείχθηκε ως ο βασικός μνηστήρας του Leao αυτό το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας άτυπες συνομιλίες με την ιταλική πλευρά.

Ωστόσο, το Μιλάνο είναι πρόθυμο να συνδέσει τον επιθετικό με ένα νέο συμβόλαιο, με την τρέχουσα συμφωνία του να λήγει το 2024.

Μιλώντας για το μέλλον του Leao, ο διευθυντής του Μιλάνου Ντανιέλε Μασάρο δήλωσε τη Δευτέρα: «Είμαστε σίγουροι για την επίτευξη συμφωνίας με τον Leao και την παράταση της σύμβασής του. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για να συνεχίσουμε με τον Ράφα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με το 90min, ο Μίλαν είναι έτοιμος να κάνει τον Leao τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη Serie A στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Λίο θα κέρδιζε περισσότερα από τους Ντούσαν Βλάχοβιτς, Αντριέν Ραμπιοτ και Πολ Πογκμπά σε περίπτωση που συμφωνήσει με τη νέα προσφορά.

Ο Πάολο Μαλντίνι επανέλαβε τα σχόλια του Μασάρο, αποκαλύπτοντας την πρόθεση της ομάδας να υπογράψει παράταση του συμβολαίου με τον Λέο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα θέλαμε να το κάνουμε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Maldini.

«Πράγματι, θέλαμε να το κάνουμε πριν από ένα χρόνο και έξι μήνες. Τότε πρέπει να υπάρχουν οι όροι για να το κάνουμε. Η ιδέα είναι να το κάνουμε πριν το διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα δούμε τι θα γίνει.»