Μιλάνο: Η Pioli παρέχει ενημέρωση των τραυματισμών για Zlatan πριν από τον αγώνα Udinese

Ο διευθυντής του Μιλάνου αποκαλύπτει ότι η διαδικασία ανάκαμψης του Ζλάταν ήταν πιο αργή από ό, τι αναμενόταν αρχικά.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υπέστη τραυματισμό στον Αχιλλέα κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας του Μιλάνου εναντίον της Γιουβέντους στις 23 Ιανουαρίου. Ο Σουηδός ξεκίνησε τη μακρά ανάρρωση του από τότε, με τον Olivier Giroud να καλύπτει την απουσία του.

Ο Μίλαν υπέγραψε συμφωνία ενός έτους με τον Ζλάταν πέρυσι, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι.

Ενώ διατηρεί τα εξαιρετικά στατιστικά του βαθμολόγησης, οι αγώνες του 40χρονου για τη φυσική κατάσταση έχουν αυξηθεί πρόσφατα. Έχει ξεκινήσει μόνο 12 παιχνίδια για τους Rossoneri αυτή τη σεζόν, ενώ έχει αρκετές αποτυχίες τραυματισμών.

Εν όψει του επερχόμενου αγώνα της πλευράς του εναντίον των Ουντινέζε, ο διευθυντής του Μιλάνου Στέφανο Πιόλι μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση του Ζλάταν.

«[Το μέλλον του] θα αποτελέσει ερώτηση για τον Ζλάταν», δήλωσε ο Πιόλι σε δημοσιογράφους. «Η θέλησή του είναι πολύ σημαντική.

«Όπως τον γνωρίζω, για την αποφασιστικότητα που έχει, για τη φιλοδοξία που έχει και για την επιθυμία που έχει να βοηθήσει την ομάδα, είμαι πεπεισμένος ότι θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει.

«Η κατάστασή του βελτιώνεται, αν και λίγο πιο αργή από ό, τι περιμέναμε, αλλά είναι καλύτερος.

«Το μονοπάτι του είναι μέρα με τη μέρα — πρέπει να καταλάβετε πώς αντιδρά ο τένοντας όταν αρχίζει να τρέχει. Από σήμερα μέχρι αύριο, θα επιστρέψει στο τρέξιμο στο χορτάρι. Αυτές τις μέρες έχει κάνει ατομική δουλειά και έτρεξε στην άμμο.»

Το Μιλάνο ηγείται του τραπεζιού Serie A με άδεια δύο σημείων μπροστά από την βασιλεία πρωταθλητές Inter. Οι Rossoneri θα αντιμετωπίσουν τους Ουντινέζε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος την Παρασκευή.