Μιλάνο «δεν είναι ασθενέστερη» παρά την πρόσφατη ολίσθηση στα πρότυπα, προειδοποιεί Leao

Οι Rossoneri αντιμετωπίζουν ταραχώδεις εποχές τελευταία, καθώς δεν έχουν κερδίσει στους τρεις αγώνες τους σε όλους τους αγώνες.

Ο Rafael Leao επιμένει ότι ο AC Milan είναι «δεν είναι πιο αδύναμος» ακόμα κι αν περνούν από ένα τραχύ έμπλαστρο.

Το Μιλάνο πρόκειται να στρέψει την προσοχή του στην Ευρώπη καθώς ετοιμάζεται να εναντιωθεί στον Κόκκινο Αστέρι στον Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ των 32 δευτέρου σκέλους.

Η πλευρά Serie A, όμως, δεν θα είναι σε θέση να πάει στον αγώνα με τα κεφάλια τους ψηλά, έχοντας υποστεί μια απώλεια 3-0 στα χέρια των αντιπάλων Inter Milan στην προηγούμενη εκδρομή τους.

Η απογοήτευση του Derby della Madonnina σηματοδότησε τη δεύτερη διαδοχική ήττα του πρωταθλήματος και, το πιο σημαντικό, τους είδε να γλιστράνε τέσσερις πόντους πίσω από την Inter στον αγώνα τίτλου Serie A.

Οι άνδρες του Stefano Pioli απέτυχαν επίσης να κερδίσουν το αντίστροφο φωτιστικό εναντίον του Red Star καθώς κρατούνταν σε ισοπαλία 2-2.

«Όπως κάθε παιχνίδι, είμαστε Μιλάνο, και μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτόν τον διαγωνισμό», δήλωσε η Leao, μέσω Football Italia.

«Δεν είμαστε μια πιο αδύναμη πλευρά επειδή χάσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Δουλεύουμε κάθε μέρα και θέλουμε να τα πάμε καλά αύριο.

«Όλοι νιώθουμε καλά. Είμαστε ενωμένοι, δεν τα πήγαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά θέλουμε να αντιδράσουμε.

«Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και θέλουμε να τιμήσουμε το πουκάμισο, είμαστε ήρεμοι και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο».