«Μια υπέροχη νύχτα!» — Grealish συνεπαρμένος μετά από πρωταγωνιστή στο Champions League ντεμπούτο

Ο άνδρας των 100 εκατομμυρίων λιρών συμμετείχε σε δύο από τα γκολ στο θρίλερ των εννέα γκολ που διεξήχθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Jack Grealish ήταν ενθουσιασμένος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Champions League σε έναν αγώνα που είχε «απολύτως τα πάντα».

Οι χειριστές του πίνακα αποτελεσμάτων της Etihad ήταν απασχολημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κατέγραψε νίκη 6-3 επί της RB Leipzig στο Champions League.

Ήταν ο Grealish, ο οποίος εντάχθηκε στην πόλη από την Aston Villa τον περασμένο μήνα με βρετανικό κόστος μεταφοράς δίσκων, που βοήθησε να ανοίξουν οι πύλες από μια γωνιακή παράδοση που βρήκε τον Nathan Ake, ο οποίος έδωσε μια κεφαλίδα για να βάλει το μέρος του μπροστά με 16 λεπτά στο ρολόι.

Ο 26χρονος μπήκε στον ίδιο τον πίνακα αποτελεσμάτων στο δεύτερο μισό, καρφώνοντας σε μια δεξιόστροφη προσπάθεια στην επάνω γωνία του διχτυού.

«Μου άρεσε, περίμενα λίγο καιρό, τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες δεν μπορούσα να περιμένω για αυτό το παιχνίδι», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Man City Grealish.

«Είναι μια υπέροχη νύχτα! Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια, είχε απολύτως τα πάντα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κερδίσουμε τη νίκη ενάντια σε μια καλή ομάδα, ήταν γεμάτη ενέργεια. Είμαι ενθουσιασμένος προσωπικά κυρίως με τα τρία σημεία, αλλά και με το στόχο και τη βοήθεια.

«Ο Ruben [Dias] πήγε σε ένα τάκλιν, τότε η μπάλα ήρθε σε μένα. Όταν τρέχω στην περιοχή της αντιπολίτευσης, εναντιώνομαι σε οποιονδήποτε και ευτυχώς απέδωσε και χτύπησα το πίσω μέρος του διχτυού. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πάρει το στόχο.

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο Champions League, γι ‘αυτό είναι ένας τόσο θαυμάσιος διαγωνισμός.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι σκέφτηκα ότι στο μυαλό μου έχω παίξει πραγματικά στο διαγωνισμό τώρα. Το παιχνίδι και το αποτέλεσμα τα ξεπέρασε όλα.»