«Μια επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν επικίνδυνη για τον Ρονάλντο»

Λόγω όλων των φημών για το μέλλον του, κάποιος είναι πεπεισμένος ότι η επιστροφή του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τόσο λαμπρή ιδέα.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα από τα κύρια θέματα του 2021, αλλά κάποιος δεν πιστεύει ότι είναι τόσο καλή ιδέα. Ο Ριβάλντο έγραψε πρόσφατα μια στήλη για το Betfair όπου αποκαλύπτει τον λόγο που δεν εμπιστεύεται τον Ρονάλντο θα παραδώσει αν επιστρέψει. Η ηλικία παίζει έναν παράγοντα σε αυτό, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην συμμορφωθεί με τα πρότυπα.

Αν και έχει αμφιβολίες για την πιθανή επιστροφή, ο Ριβάλντο συμφωνεί ότι η Λα Λίγκα θα επωφεληθεί από αυτό το γεγονός. Αφού έφυγε ο Κριστιάνο, υπήρξε μια προφανής βουτιά σε όλη τη διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος. Επίσης, ο Λίο Μέσι ξαφνικά δεν φαινόταν τόσο εμπνευσμένος όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια όταν ο Ρονάλντο ήταν τριγύρω. Βλέποντας αυτούς τους δύο μύθους να αποσυρθούν στα πιο σημαντικά σωματεία του κόσμου θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα για όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται ένας επιστήμονας για να προσδιορίσει τους λόγους που η επιστροφή του Κριστιάνο θα ήταν ένα κάρφωμα.

Ο Ριβάλντο εξηγεί τη θεωρία του για τον Ρονάλντο.

Αυτό έγραψε ο Ριβάλντο στο Betfair: «Γίνεται πολύς λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έφυγε από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν μετά την αποχώρηση των Ιταλών γίγαντες από το Τσάμπιονς Λιγκ, με την επιστροφή στη Μαδρίτη να συζητείται στον Τύπο. Για μένα, αυτό θα εξαρτηθεί πάντα από τον Κριστιάνο και τα σχέδιά του για το μέλλον. Είναι ένα είδωλο της Μαδρίτης και πιστεύω ότι οι οπαδοί της Μαδρίτης θα χαρούν πολύ να τον έχουν πίσω. Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ρονάλντο δεν είναι ο ίδιος παίκτης από τρεις εποχές πριν. Θα συνεχίσει να σκοράρει πολλά γκολ και να κάνει τη διαφορά αποδεικνύοντας την αποφασιστικότητά του στο γήπεδο. Αλλά αν γυρίσει πίσω υπάρχει ο κίνδυνος οι οπαδοί της Μαδρίτης να απαιτήσουν πάρα πολλά από αυτόν σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

«Εάν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, και ο σύλλογος δεν είχε επιτυχία μαζί του στις τάξεις τους, η θέση του θα μπορούσε να υποφέρει. Έτσι, η επιστροφή στην Ισπανία έρχεται με κινδύνους. Όλα αυτά είπε, θα ήταν φανταστικό να επανενώσει Lionel Messi και Ronaldo στη La Liga για μερικές ακόμη εποχές. Η παρακολούθηση της Βαρκελώνης εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και των δύο στο γήπεδο θα ήταν πολύ συναισθηματική όχι μόνο για τους οπαδούς των συλλήβων αλλά και για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Το ισπανικό ποδόσφαιρο θα ανακάμψει μέρος του καθεστώτος του, επισκιάζοντας αγγλικούς, γερμανικούς και ιταλικούς διαγωνισμούς».