«Μην περιμένετε τίποτα άλλο παρά μεγαλείο» από τον Ρονάλντο στο Euro 2020

Ένας παλαιός Ρονάλντο παραμένει μια από τις ελίτ του ποδοσφαίρου και ένας συμπαίκτης του προειδοποιεί τους αντιπάλους της Πορτογαλίας να είναι επιφυλακτικοί με τον αρχηγό τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο» για το Euro 2020 λέει ο Jose Fonte, ο οποίος αναμένει «τίποτα άλλο παρά μεγαλείο» από τον καπετάνιο της Πορτογαλίας στο φετινό τουρνουά.

Μετά από 29 γκολ σε 33 παιχνίδια για να κερδίσει ο σύλλογος του τον πρώτο Capocannoniere, ο πέντε φορές νικητής του Ballon d’Or ετοιμάζεται να βοηθήσει την εθνική του ομάδα να υπερασπιστεί την ηπειρωτική κορώνα.

Παρά το γεγονός ότι έχει προχωρήσει στα μέσα της δεκαετίας του τριάντα, ο πρώην άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες που θα παρακολουθήσουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Είναι ο ηγέτης μας, ο καπετάνιος μας», είπε ο Fonte για τον Ronaldo, μιλώντας με τον Jim White και τον Simon Jordan στο TalkSport.

«Ως συνήθως προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες γύρω. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

«Ακόμα πηγαίνει, εξακολουθεί να είναι ένα τέρας, οπότε μην περιμένετε τίποτα άλλο παρά μεγαλείο.»

Πορτογαλία ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου τους αναλαμβάνοντας με την Ουγγαρία την επόμενη Τρίτη. Στη συνέχεια, κλειδώνουν κέρατα με τη Γερμανία στις 19 Ιουνίου και στη συνέχεια αντιμετωπίζουν τη Γαλλία πέντε ημέρες αργότερα, την 2η και 3η αγωνιστική της ομάδας F «ομάδας θανάτου».