Μεταφορά κουτσομπολιού: Pochettino επαφές Kane πάνω από τη μεταφορά PSG

Μεγαλώνοντας ανυπόμονος για την έλλειψη προόδου της ομάδας εν μέσω της φτωχής τους μορφής, η διεθνής Αγγλία υποτίθεται ότι είναι τελικά έτοιμη να φύγει από το βόρειο Λονδίνο.

Το μέλλον του Χάρι Κέιν έχει γίνει για άλλη μια φορά αντικείμενο έντονων εικασιών με τον επιθετικό να σκέφτεται να κόψει δεσμούς με την παιδική λέσχη Τότεναμ.

Η Τότεναμ διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να χάσει τα προκριματικά του Champions League καθώς κάθονται στην έβδομη θέση της Premier League, έξι βαθμοί ακυβέρνητοι από την κορυφαία θέση τεσσάρων με μόλις επτά παιχνίδια να παίξουν.

Έχει αναφερθεί ότι ο Kane, ο οποίος απολαμβάνει μια πολύ παραγωγική σεζόν, θα παραδώσει ένα αίτημα μεταφοράς σε περίπτωση που οι Spurs δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τον πιο διάσημο διαγωνισμό συλλόγων της Ευρώπης.

Ο επιθετικός έχει μια εκπληκτική συνεισφορά 45 γκολ — 29 γκολ & 16 ασίστ — από μόνο 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής το 2020-21.

Ορισμένες κορυφαίες ευρωπαϊκές πλευρές έχουν συνδεθεί με τον παραγωγικό Άγγλο, συμπεριλαμβανομένων των Manchester United, Manchester City, Real Madrid και Paris Saint-Germain — και οι τελευταίοι, όπως φαίνεται, είναι ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους σε αυτή τη μάχη μεταφοράς.

Σύμφωνα με το γαλλικό outlet TF1, το αφεντικό του PSG Mauricio Pochettino έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρώην παίκτη του για να πάρει μια ιδέα για τα καλοκαιρινά του σχέδια.

Η PSG θα μπορούσε να είναι στην αγορά για ένα νέο φόργουορντ αν ο Kylian Mbappe, ο οποίος δεν έχει ακόμη υπογράψει παράταση σύμβασης πέραν του 2022, αποφασίσει να εγκαταλείψει το σύλλογο.

Ο Pochettino θέλει να επανενώσει τις δυνάμεις του με τον Kane και προσπαθεί να πείσει τον αθλητικό διευθυντή του PSG Leonardo να τον υπογράψει αν ο σύλλογος δεν καταφέρει να πείσει τον Mappe να μείνει στη θέση του.