«Μερικές φορές ενεργώ εγωιστικά» — Salah ανοίγει σε σχέση χαίτη

Η διεθνής Αίγυπτος έχει ανοίξει για τη σχέση του με τους Reds συμπαίκτη του.

Ο Mohamed Salah παραδέχεται ότι ανταγωνίζεται τον Sadio Mane για να δει «ποιος είναι καλύτερος», αλλά επιμένει ότι τα συμφέροντα της Λίβερπουλ έρχονται πάντα πρώτα.

Τα παραγωγικά αστέρια της Αφρικής έχουν θέσει τα διαγράμματα στόχων να ανάβουν στα τεσσεράμισι χρόνια τους παράλληλα μεταξύ τους. Σε συνδυασμό, έχουν προμηθεύσει 250 γκολ και 100 ασίστ στην Anfield. Ωστόσο, ενώ ένα θανατηφόρο δίδυμο μαζί στο γήπεδο, υπήρξαν στιγμές όπου η σχέση τους έχει τεθεί σε δοκιμασία.

Ένα παράδειγμα ήταν σε μια νίκη 3-0 Πρέμιερ Λιγκ επί του Μπέρνλεϊ τον Αύγουστο 2019. Σε εκείνη την περίπτωση, ο Μάνε φάνηκε αναστατωμένος όταν ο Σαλά δεν του έδωσε την μπάλα σε μια ευκαιρία για γκολ.

Ωστόσο, η τελευταία έχει τώρα διευκρινίσει ακριβώς πού βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

«Η σχέση μου με τον Sadio [χαίτη]? Είμαστε συμπαίκτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, και είναι μια επαγγελματική σχέση», είπε στο αιγυπτιακό δίκτυο MBC Masr TV.

«Αυτός και εγώ δίνουμε ό, τι έχουμε για να κερδίσει η ομάδα. Μπορεί να έχουμε ένα διαγωνισμό για το ποιος είναι καλύτερος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε κάθε ομάδα και ένα νόμιμο δικαίωμα για κάθε παίκτη, αλλά στο τέλος υπηρετούμε την ομάδα.

«Μερικές φορές ενεργώ εγωιστικά στο γήπεδο, αλλά κανείς δεν βάζει το ενδιαφέρον του πάνω από το ενδιαφέρον της ομάδας, και δεν είναι εσκεμμένο».

Ο Salah πρόσθεσε: «Σε έναν αγώνα, ο Sadio άφησε το πεδίο θυμωμένος, αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι άνθρωποι μίλησαν για την κακή σχέση μεταξύ μας και συνδέονται κάθε φορά που δεν πέρασε σε αυτόν ή δεν πέρασε σε μένα με αυτή την κατάσταση.

«Αλλά ο Sadio μου δίνει πολλές ασίστ, όπως και εγώ. Δεν ζηλεύω αν κάποιος άλλος σκόραρε γκολ.»

Salah επίσης άνοιξε για φημολογείται ενδιαφέρον από τη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξής του.