«Μεγάλωσα ως υπερασπιστής «Αβραάμ σε κρίσιμη εξουσιοδότηση εναντίον του Μπάρνσλεϊ

Η Tammy Abraham όχι μόνο σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον του Barnsley, αλλά έκανε μια σημαντική παρέμβαση για να κρατήσει ανέπαφη τη γραμμή του σκόρερ.

Η Τάμι Αβραάμ ήταν κρίσιμη και στα δύο άκρα του γηπέδου καθώς η Τσέλσι προχώρησε πέρα από το Μπάρνσλεϊ, ευγενική χορηγία νίκης 1-0.

Ο 23χρονος συνδέθηκε με ένα σταυρό pin-point από τον Reece James για να σκοράρει το 12ο γκολ της σεζόν.

Μια κρύα νύχτα στο Όουκγουελ, η Τσέλσι εργάζονταν σκληρά για τη νίκη τους και ο Τόμας Τούσελ παραδέχτηκε ότι στάθηκαν τυχεροί.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να δει ακόμη και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αν όχι για Tammy Abraham ο οποίος έκανε μια υπέροχη αμυντική κάθαρση στη γραμμή του. Στην πραγματικότητα, ο 23χρονος γιόρτασε ακόμη και την εκκαθάριση περισσότερο από το στόχο του.

Ο φόργουερ έχει κάποια ιστορία στην άμυνα και παραδέχεται ότι η εμπειρία του παρελθόντος ήταν το κλειδί για να βρίσκεται στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

«Μεγάλωσα ως υπερασπιστής» είπε ο Αβραάμ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έτσι ήταν απλά μια ενστικτώδης αντίδραση πραγματικά!»

«Ήταν απλά μια περίπτωση να είμαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και να πάρει το κεφάλι μου στην μπάλα. Είδα την μπάλα να έρχεται προς το γκολ και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι και όπως είπα, ήταν απλά ενστικτώδες. Νομίζω ότι γιόρτασα την εκκαθάριση περισσότερο από το γκολ!»

«Ήταν μια καλή νύχτα στο τέλος. Πήραμε τη νίκη για να φτάσουμε στον προημιτελικό, κρατήσαμε ένα καθαρό φύλλο και σε προσωπικό επίπεδο, ήταν υπέροχο να σκοράρουμε το νικηφόρο γκολ».

Έχοντας παίξει στο πρωτάθλημα, ο Αβραάμ είναι πολύ εξοικειωμένος με τον Barnsley και επίσης παραδέχεται ότι ήταν μια δύσκολη πλευρά για να σπάσει.

«Το να έρθεις εδώ δεν είναι ποτέ εύκολο» πρόσθεσε ο Αβραάμ.

«Το έχω βιώσει κι εγώ αυτό από την εποχή μου στο πρωτάθλημα.»

«Τα εύσημα στον Μπάρνσλεϊ, το έκαναν δύσκολο, αλλά ξέραμε ότι οι πιθανότητες θα έρθουν για μας τελικά. Απλά έπρεπε να βεβαιωθώ ότι ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και ευτυχώς ήμουν».