«Μεγάλο ταλέντο, σωστή προσωπικότητα, μελλοντικός καπετάνιος» — Klopp ευλογεί τον Kabak

Ο Τούρκος αμυντικός ολοκλήρωσε την αλλαγή ημέρας διορίας από το Βέλτινς-Αρένα στο Άνφιλντ με δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι ο Οζάν Καμπάκ είναι έτοιμος να «παραδώσει» για το Λίβερπουλ, καθώς ο διευθυντής επαινεί τη νέα του υπογραφή.

Η Λίβερπουλ υπέγραψε τον Κάμπακ από το Σάλκε σε προσωρινή βάση τη Δευτέρα μετά τη σφράγιση της συμφωνίας για τον Μπεν Ντέιβις από το Πρέστον για να απαλύνει τα αμυντικά δεινά τους.

Ο 20χρονος κεντρικό-back εντάχθηκε στον σύλλογο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εκστρατείας, αλλά οι πρωταθλητές της Premier League έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη συμφωνία δανείου του σε μόνιμη συμφωνία για μια αναφερόμενη €20 εκατομμύρια.

Μια συνεχιζόμενη κρίση τραυματισμών στην άμυνα σημαίνει ότι η διεθνής Τουρκία μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένει πολύ για να μπει στην οπισθοδρόμηση των Κόκκινων.

Ο Klopp έχει λάβει μια λαμπρή αξιολόγηση του Kabak από τον φίλο του και πρώην αφεντικό Schalke David Wagner και πιστεύει ότι ο νεαρός έχει όλες τις σωστές ιδιότητες και νοοτροπία.

«Ο Dave ήταν ήδη πολύ, πολύ θετικός», δήλωσε ο Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ήρθε πολύ νέος στη Γερμανία και όλοι ήταν ξεκάθαροι ότι ήταν ένα τεράστιο ταλέντο.

«Είναι μόλις 20 τώρα. Παίζει στη δεύτερη ομάδα του [στη Γερμανία], βρίσκεται στο Schalke και δυστυχώς βρίσκονται σε κακή θέση αυτή τη στιγμή.

«Είναι πραγματικά ένα μεγάλο, μεγάλο ταλέντο και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του.

«Ο Ντέιβ πάντα έλεγε ότι θα γίνει μελλοντικός αρχηγός μιας ομάδας. Είναι μια σωστή προσωπικότητα».

«Θέλει να μάθει, αλλά μπορεί να τα καταφέρει ήδη.»