Μαρόκο αστέρι επαινεί Diego Simeone εν μέσω Ατλέτικο Μαδρίτης συνδέσεις

Οι Άτλας Λιοντάρια έχουν δει επίλεκτες ευρωπαϊκές πλευρές να ρωτάνε για τους παίκτες τους λόγω της εντυπωσιακής εκστρατείας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Sofyan Ambrabat αντέδρασε σε αναφορές που τον συνδέουν με μια μετακόμιση στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η φυσική παρουσία του Amrabat στο κέντρο του Μαρόκου ήταν το κλειδί για την απίστευτη αμυντική τους μορφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με τον Diego Simeone να έχει ένα αδύναμο σημείο για τέτοιους μέσους, μερικές ισπανικές πηγές ισχυρίζονται ότι η Ατλέτικο έχει ρωτήσει για το Amrabat.

Ο σταρ της Φιορεντίνα λέει ότι είναι ευτυχισμένος στο σημερινό του κλαμπ, αλλά παραδέχεται ότι το στυλ του Συμεόνε τον ελκύει.

«Είναι μεγάλη τιμή να συνδέω με αυτού του είδους τα σωματεία. Αυτή τη στιγμή, παίζω για τη Φιορεντίνα. Σέβομαι πολύ τον σύλλογο μου, είναι μια σπουδαία ομάδα», είπε στην Marca.

«Έχω έναν σπουδαίο προπονητή και μια σπουδαία σχέση με τον ιδιοκτήτη Rocco Commisso, ο οποίος με έφερε στη Φιορεντίνα, αλλά και με τον Joe Barone [Γενικό Διευθυντή του συλλόγου] και τον Daniele Prade [Sporting Director]. Σέβομαι πολύ αυτούς και τη Λέσχη.

«Αλλά ναι, αυτό που κάνει ο Simeone, αυτό που έχει επιτύχει, έχει προπονήσει Ατλέτικο Μαδρίτης για πολλά χρόνια.

«Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του. Κέρδισε πολλά και τον σέβομαι πολύ. Οι παίκτες στην ομάδα του είναι σωματικά δυνατοί και επιθετικοί. Μου αρέσει να παίζω με αυτόν τον τρόπο.»