Μέσι στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο PSG παρά την «πικρή» UCL οπισθοδρόμηση

Ο Αργεντινός κέρδισε το Ligue 1 με το PSG στην πρώτη του σεζόν από τότε που έφυγε από τη Βαρκελώνη.

Ο Λάιονελ Μέσι έχει συλλογιστεί την πρώτη του σεζόν στο Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο επτά φορές νικητής του Ballon d’Or έφυγε από τη Βαρκελώνη μετά από 21 χρόνια για να ενταχθεί στο PSG. Ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή στο Παρίσι ακολούθησε την κίνηση, με ένα μείγμα κακής μορφής και τραυματισμών που εμπόδισαν τον Μέσι να εκπληρώσει τις προσδοκίες του στο Parc des Prince.

Η πρώτη σεζόν του Μέσι μακριά από τη Βαρκελώνη τελείωσε με το θρίαμβο του PSG Ligue 1.

Το εικονίδιο της Αργεντινής κατέγραψε άλλη μια ασίστ στο τελευταίο παιχνίδι της εκστρατείας της πλευράς του το Σάββατο, παίρνοντας συνολικά 14 ασίστ και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μέσι πήγε στο Instagram μετά το παιχνίδι για να προβληματιστεί για την πρώτη του σεζόν στο σύλλογο.

«Η σεζόν τελείωσε και ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που μου φέρθηκαν από τότε που έφτασα. Και την οικογένειά μου που πάντα με συνόδευε και με στήριζε», έγραψε ο Μέσι.

«Ήταν μια διαφορετική χρονιά εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν, αλλά στο τέλος πετύχαμε ένα πρωτάθλημα που ήμουν πολύ ενθουσιασμένος να κατακτήσω, λόγω του τι σημαίνει να είσαι το πρώτο τρόπαιο εδώ στο Παρίσι.

«Έχουμε μείνει με την πικρή γεύση της ήττας στο Τσάμπιονς Λιγκ σε μια ισοπαλία στην οποία ήμασταν καλύτεροι, και την ίδια στιγμή, θέλω να μείνω με τη χαρά να προσθέσω έναν ακόμα τίτλο που ήταν επίσης ένας από τους στόχους.

«Σίγουρα θα υπάρξουν καλά πράγματα το 2022, θα είναι μια σημαντική χρονιά και πρόκειται να αγωνιστούμε για να ανταγωνιστούμε τη φιλοδοξία για τα πάντα».