Μέσα στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «Pestana CR7» του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Το τελευταίο επιχειρηματικό εγχείρημα του Κριστιάνο Ρονάλντο τον είδε να ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο έξω από την Πορτογαλία για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.

Το ξενοδοχείο «Pestana CR7» άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τη Δευτέρα στη Μαδρίτη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ήδη δύο ξενοδοχεία στη γενέτειρά του, το Funchal, στο νησί της Μαδέρας και στη Λισαβόνα. Έχουν μεγάλη επιτυχία και τώρα άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο μακριά από την Πορτογαλία.

Η Gran Via «Pestana CR7» της Μαδρίτης ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τη Δευτέρα, καθώς οι περιορισμοί COVID-19 της Ισπανίας εξακολουθούν να μειώνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο απαιτούσε επένδυση ύψους 13 εκατ. ευρώ. Περιέχει 168 δωμάτια σε 10 ορόφους.

Περιλαμβάνει μπαρ-βεράντα, αθλητικό μπαρ, πιτσαρία, πισίνα και τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Το κτίριο του ξενοδοχείου περιγράφεται ως «μπαρόκ αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και τις ανέσεις του 21ου αιώνα».

Ο Ρονάλντο έχει προσφέρει 41% έκπτωση στους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να διαμείνουν στο νέο του ξενοδοχείο. Η τιμή για ένα δωμάτιο ξεκινά από €80 ανά διανυκτέρευση.

Το αστέρι της Γιουβέντους σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη, το Μαρακές και το Παρίσι στο μέλλον. Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο του Ρονάλντο στην ισπανική πρωτεύουσα.