Μάντσεστερ Σίτι αστέρι κάνει τολμηρή εισαγωγή Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ferran Torres πιστεύει ότι ο Ρονάλντο άλλαξε το ποδόσφαιρο, ενώ παραδέχτηκε το πορτογαλικό αστέρι ως «σημείο αναφοράς».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει απολαύσει απίστευτη μορφή από τότε που επέστρεψε στο Old Trafford την τελευταία μέρα του παραθύρου μεταφοράς του καλοκαιριού.

Παρά τους πρόσφατους αγώνες της Manchester United, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει διατηρήσει τη συνέπεια με τις υπέροχες παραστάσεις του.

Ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του υπέστησαν ήττα του ντέρμπι με 2-0 εναντίον του Μαν Σίτι πριν από τη διεθνή διακοπή. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής των Πολιτών Ferran Torres χαιρέτισε τον 28χρονο για τον μεγάλο επαγγελματισμό του.

«(Αυτός) είναι το σημείο αναφοράς μου. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο όσον αφορά τη διατροφή, φροντίζοντας τον εαυτό σας, επενδύοντας στο σώμα σας», δήλωσε ο Ισπανός Universo Valdano του Movistar, αναμεταδόθηκε από τον El Desmarque.

«Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη διαδικασία στην οποία αυτό που κάνετε σήμερα έχει επιπτώσεις για το αύριο. Το ποδόσφαιρο είναι πιο σωματικό και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

«Πρέπει να παίξεις και να έχεις μια ομάδα πίσω σου που σε φροντίζει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ταξίδια που μπορεί να σας ζυγίσει κάτω. Μου αρέσει να είναι από πάνω μου για να παραδώσω.

«Έχω έναν προσωπικό γυμναστή, και στη συνέχεια τη φυσιοθεραπεία μου επίσης. Είναι σε επαφή με τη λέσχη, και είναι ένα συμπλήρωμα για μένα. Είναι σε πλήρη επαφή μαζί μου κάθε μέρα ανά πάσα στιγμή.»

Η Manchester United συνεχίζει τις ασταθείς επιδόσεις της, καθώς η πίεση στον Ole Gunnar Solskjaer βρίσκεται κοντά στο σημείο εκκίνησης. Οι επερχόμενες εβδομάδες μετά το διεθνές διάλειμμα θα είναι κρίσιμες για την επιβίωση του αφεντικού του Μαν Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πριν από όλα αυτά, ο Ρονάλντο πρέπει να παίξει σε δύο κρίσιμους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία την Πέμπτη, προτού κλειδώσει κέρατα με τη Σερβία στον επόμενο αγώνα τρεις ημέρες αργότερα. Αποτελούν ένα σημείο πίσω από τη Σερβία στην Ομάδα Α, ελπίζοντας να πηδήσουν τους Σέρβους για να προκριθούν ηγέτες των ομάδων.