Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χειμωνιάτικη κίνηση για τον αμυντικό της Βαρκελώνης

Ο Ronald Araujo έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Μαν Γιουνάιτεντ, που είναι πρόθυμοι να τον υπογράψουν αυτό το χειμώνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα εποχή μετά την απόλυση του Ole Gunnar Solskjaer νωρίτερα αυτό το μήνα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ορίσει τον Ralf Rangnick ως προσωρινό διευθυντή μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό έρχεται με την πρόβλεψη της νέας δραστηριότητας μεταφοράς από το σύλλογο το χειμώνα.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρίζα Fichajes, η Man United ζυγίζει μια πιθανή κίνηση για τον Ρόναλντ Αραούχο. Ο Rangnick φέρεται να είναι μεγάλος οπαδός του παίκτη, σκοπεύει να τον προσθέσει στην ομάδα του αυτό το χειμώνα.

Μετά την άφιξη του Raphael Varane, η Man United αποφάσισε να βελτιώσει περαιτέρω την πλάτη τους το χειμώνα. Araujo φαίνεται σαν μια καλή προσθήκη στην ομάδα του Rangnick του.

Ο Araujo έχει διατηρήσει τη μεγάλη του μορφή στην καρδιά της πλάτης του Barca, παρά τους πρόσφατους αγώνες της πλευράς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Man United μπορεί να υπογράψει την Araujo έναντι περίπου 60 εκατ. ευρώ. Η τρέχουσα συμφωνία του Ουρουγουανού στο Καμπ Νόου ισχύει μέχρι το 2023, αλλά οι Ισπανοί γίγαντες δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τη συμφωνία του.

Man United γνωρίζουν ότι οι Καταλανοί ασχολούνται με οικονομικά θέματα. Σε περίπτωση που η Βαρκελώνη διστάσει να παρατείνει τη συμφωνία του Αραούχο, οι Κόκκινοι Διάβολοι θα είναι έτοιμοι να τον βραβεύσουν. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από αρκετές άλλες λέσχες, οι οποίες ήδη σχεδιάζουν να παρασύρουν τον νεαρό υπερασπιστή μακριά από τον Καμ Νου.