Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Βαράνε έδωσε κρίσιμη ενημέρωση για τους τραυματισμούς εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γάλλος αμυντικός κουτσαίνοντας από το γήπεδο στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ εναντίον της Τσέλσι το Σάββατο.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραφαέλ Βαράνε σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει εγκαίρως για να ταξιδέψει με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον επόμενο μήνα.

Ο Varane υπέστη τραυματισμό στο μηρό στο δεύτερο μισό της ισοπαλίας 1-1 της United με την Τσέλσι το Σάββατο. Ο Γάλλος ήταν εμφανώς συναισθηματικός όταν έκανε θεραπεία στο γήπεδο.

Ωστόσο, μια νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας δείχνουν ότι θα μπορεί να ταξιδέψει στο Κατάρ με τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Varane θα ολοκληρώσει την ανάρρωσή του σε «τρεις ή τέσσερις εβδομάδες», γεγονός που θα μπορούσε να τον δει να επιστρέφει στη δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, ο 29χρονος δεν θα μπορεί να παίξει για την United μέχρι την επιστροφή της Premier League στο τέλος του έτους. Αλλά όπως είδαμε με τον τραυματισμό του Reece James νωρίτερα αυτό το μήνα, οι εικασίες των ΜΜΕ για τραυματισμούς μπορεί να αποδειχθούν λάθος.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα επίσημη αναφορά για τον τραυματισμό του Βαράνε. Ο μάνατζέρ τους, Erik Ten Hag, ήλπιζε να έχει τα αποτελέσματα των δοκιμών πίσω πριν από την επερχόμενη σύγκρουση της ομάδας του Europa League με τον σερίφη Τιρασπόλ την Πέμπτη.

«Είναι δύσκολο να πούμε πώς είναι τώρα, επειδή είναι τόσο σύντομα μετά το παιχνίδι», δήλωσε ο Ten Hag στους δημοσιογράφους μετά την κλήρωση της Τσέλσι. «Πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες και τότε θα ξέρουμε τι είναι.»

Πρόσθεσε: «Μπορώ να καταλάβω, μπορούμε όλοι πιθανότατα να καταλάβουμε ότι θα ήταν συναισθηματικός [εάν ήταν εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου].

«Αλλά νομίζω ότι πρέπει επίσης να περιμένει. Δεν ξέρεις [πόσο άσχημα είναι]. Φυσικά είναι έμπειρος, αλλά [το] ιατρικό προσωπικό πρέπει να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να κάνει την αξιολόγηση και να θέσει τη σωστή διάγνωση, και στη συνέχεια από εκεί και στο εξής μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα».