Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μύθος χτυπά το Σάουθγκεϊτ πάνω από την άμυνα

Οι οπαδοί της Αγγλίας γιόρτασαν τον Χάρι Μαγκουάιρ κατά τη διάρκεια μιας φιλικής νίκης 3-0 πάνω στην Ακτή Ελεφαντοστού

Roy Keane έχει χτυπήσει την παθιασμένη υπεράσπιση του υπερασπιστή Χάρι Μαγκουάιρ του διευθυντή της Αγγλίας Gareth Southgate.

Ο καπετάνιος της Manchester United ήταν το θέμα των χλευασμών από τους υποστηρικτές της Αγγλίας πριν από τη φιλική νίκη των Τριών Λιονταριών με 3-0 εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού την Τρίτη

Ένα ασήμαντο Southgate χαρακτήρισε αργότερα τα boos ως «απόλυτο αστείο», προκαλώντας τον Keane να επικρίνει τον προπονητή της Αγγλίας για μια περιττή αντίδραση.

«Ο Γκάρεθ σχεδόν διαλέγει και επιλέγει πότε να υποστηρίξει τους παίκτες του»

Μιλώντας στο ITV ως αυθεντία, ο Keane είπε: «Νομίζω ότι ο Γκάρεθ την έχει κάνει μια μεγαλύτερη ιστορία από ό, τι είναι.

«Κάθε παίκτης απουείται. Θα υπάρχουν ηλίθιοι στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι οπαδοί της Αγγλίας έχουν πολλούς ηλίθιους. Και αν πρόκειται να γιουχάρουν τον Χάρι Μαγκουάιρ, νομίζω ότι ο Γκάρεθ θα μπορούσε εύκολα να πει ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Έπαιξε καλά, απλά συγκεντρώσου σε αυτό.»

«Νομίζω ότι έχει κάνει μια μεγαλύτερη ιστορία από ό, τι είναι», συνέχισε ο πρώην καπετάνιος της Manchester United.

«Και ο Γκάρεθ σχεδόν διαλέγει και επιλέγει πότε να υποστηρίξει τους παίκτες του. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε ένα bust-up πριν δύο ή τρία χρόνια, βομβαρδίστηκε έξω από την ομάδα. Έχει αφήσει άλλους παίκτες έξω.

«Θυμάμαι όταν ο Χάρι στάλθηκε [τον Οκτώβριο του 2020] εναντίον της Δανίας. Δεν τον υποστήριζε πραγματικά – νόμιζα – όταν περπατούσε από το γήπεδο.

«Έτσι νομίζω ότι ο Γκάρεθ έχει κάνει μια μεγαλύτερη ιστορία από αυτό που είναι. Απλά συνεχίστε με το παιχνίδι. Έπαιξε καλά! Και θα επαναφέρει τους οπαδούς με τις παραστάσεις του, όχι από ανθρώπους [όπως το Σάουθγκεϊτ] που αντιδρούν σε μερικά boos ή social media. Ξέχνα το.

«Να είσαι αρκετά μεγάλος και αρκετά άντρας για να συνεχίσεις το παιχνίδι. Και έπαιξε καλά — αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Τι θα ακολουθήσει ο Μαγκουάιρ;

Ο 29-year-old θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο για να αντιμετωπίσει πρώην πλευρά Λέστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τη στιγμή της γραφής, η Bet365 έχει τιμολογήσει μια εγχώρια νίκη στο 1,53. Αυτό υποδηλώνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 65% πιθανότητες νίκης. Μια ισοπαλία πληρώνει στο 4,33, ενώ μια εκτός έδρας νίκη για το Λέστερ επιστρέφει αποδόσεις 5,75.